DNEVNI HOROSKOP ZA 13. MAJ: Danas dobri astro aspekti, mnogima će se ostvariti želje

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Prva Mesečeva četvrt u Lavu sa Suncem u Biku može ukazivati na novu šansu na poslu, ali vi možete biti nestrpljivi zahtevajući da vaše potreba bude zadovoljena. Imate smisla za praktična pitanja danas ali i pored toga možete biti skloni imaginaciji i osetljivosti. Vaša kreativnost dolazi do izražaja.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Prva Mesečeva četvrt u Lavu fiksnom znaku kao što je vaš donosi vam priliku za razovor sa nekim kome se dopadate, ali ste oboje tvrdoglavi i netolerantni u pogledu slabosti onog drugog, saradnja je nemoguća. Imate priliku da ostavite dobar utisak na Strelca ili Ovna.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Pred izazovom ste da napredujete, da preduzmete pozitivnu akciju i da krenete u pravcu u kom želite, moguće da nađete dobro plaćen posao. Vreme je da sredite nešto što ste zabrljali ili da unapredite poslovne odnose. U stanju ste da plasirate ideje za koje inače nemate prave reči.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Vaš lični magnetizam je naglašen danas i spremni ste da započnete nov posao ili da razgovarate o novim projektima za koje vam se čini da bi bili prihvaćeni od strane pretpostavljenog ili kolega. Postali ste popularniji jer ste postali mnogo komunikativniji i društveniji.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Vaša intuicija je naglašena, osećate da vas podržavaju prijatelji i članovi porodice. Imate tendenciju da se okrećete a onima koji imaju dobre ideje i energiju i koji vas ne kritikuju. Oslanjate se na neku Vagu ili Bika koji su vam dali obećanje u vezi sa nečim veoma važnim.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Možete se osetiti iscrpljenim, nestrpljivim i nedovoljno opreznim po pitanju donošenja veoma važne odluke. Nema potrebe da budete zabrinuti u pogledu vašeg odnosa sa nekim Rakom ili Lavom. Trebalo bi da svoje ideje i planove razmotrite sa članovima porodice u koje imate najviše poverenja.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Razmatrate mogućnost preseljenja u novi poslovni prostor i planirate putovanje u inostranstvo radi posete rođacima ili dobrim prijateljima. Mnoge interesentne vesti mogu vas obradovati. Motivisani ste da istrajete u vezi sa novim projektom sa nekim Lavom. Motivisani ste po pitanju realizacije novih ideja.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

U toku prve Mesečeve četvrti u Lavu, Sunce mora biti u Biku u vašem segmentu partnerskih odnosa. Možete uspostaviti veze preko društvenih krugova i preko prijateljskih veza. Nemojte zahtevati da vam pretpostavljeni da odmah da odgovor u vezi sa eventualnim povećanjem vaše plate.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Jedan od boljih dana ako planirate da ga provedete sa nekim Rakom ili Lavom. Blizanci ili Devica mogu biti zamornii ili neprijatni u komunikaciji. Ako planirate da testirate lojalnost veoma važne osobe koja je istovremeno i vaš dobar prijatelj, trebalo bi da budete veoma oprezni šta pričate.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Opterećeni ste novcem i luksuzom kada Mesec prelazi preko Lava i u Prvoj Mesečevoj fazi možete napraviti dogovore sa onima za koje ste istovremeno i emotivno povezani. Mnogo vas više cene nego što ste toga svesni i biće vam to jasno u društvu jednog Strelca.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Ima mnogo prilika kada je u pitanju vaša karijera, naročito ako imate ambicija u vezi sa poslom u javnosti. Vaš ljubavni partner će vam pomoći da dobro razmislite o vašoj odluci u vezi sa poslom u koji želite da investirate novac. Budite oprezni kada pričate o Ribama.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Kada Mesec prelazi preko Lava jednom mesečno nervozni ste i neprijatni ali ovih dana kada je vaš segment komunikacije podržan od strane jednog Lava, Bika ili Vage, trebalo bi da budete spremni da napravite kompromis sa nekim ko ima dobre ideje kada je u pitanju zajedničko ulaganje.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još