PAMET U GLAVU: 5 najvećih zabluda o seksu

Često zablude o seksu mogu da dovedu do situacije kojima se najmanje nadate. Sastavili smo listu od 5 najvećih zabluda o seksu koje morate da znate da se ne biste našli u ovakvim situacijama. S toga pažljivo pročitajte listu.

Žena ne može da ostane u drugom stanju ako ga muškarac "izvuče na vreme"

Ova teorija je proglašena za najgluplju zabludu o seksu, ali i najgorom mogućom metodom kontracepcije jer muškarci ne mogu da znaju u kom trenutku će da ejakuliraju, a da bi žena zatrudnela dovoljna je i minimalna količina semene tečnosti. Statistike dokazuju da jedan od pet parova koji se koristi ovom metodom za devet meseci završi okružen pelenama, flašicama i ostalom opremom za bebe.

Oralni seks je sigurniji od vaginalnog i analnog

Iako se stvorio mit o tome kako je oralni seks "siguran seks", njime se u istoj meri kao i vaginalnim ili analnim prenose polne bolesti. Jedino po čemu je ovaj oblik seksa "siguran" je činjenica da na ovaj način ne možete da ostanete u drugom stanju.

Odličan seks "dolazi prirodno"

Zaboravite na ovu teoriju. Razmišljanje da se do odličnog seksa "dolazi prirodno" kao u filmovima i nije tako tačno. Retko kad se dogodi ona filmska hemija, da sve zaiskri i desi se seks iz snova – u stvarnom životu je u postelji potrebno mnogo samo vama i partneru poznatih trikova.

Veličina je bitna

Muškarci vole da se pohvale veličinom svog penisa, ali to nije odraz muškosti ili kvaliteta u krevetu. Uz sve to se veže još jedan seksualni mit – veličina penisa uopšte nije povezana s veličinom ruku ili stopala.

Određena hrana povećava želju za seksom

Postoje namirnice poput školjki, tamne čokolade, jagoda, oraha koje se svrstavaju u afrodizijake.
Ali ve namirnice ne poovećavaju erotsku želju kod svakog i u istoj količini, tako da pronađte sami svoj afrodizijak.

Izvor: Nadlanu
Foto: Yayimages

Pogledajte još