LISICE, UGRIZI, VEZIVANJE: Pokažite hrabrost - začinite seks SADO-MAZO trikovima

Nevaljale reči

Kako ne biste šokirali partnera ili partnerku novim idejama koje želite da isprobate u seksu, testirajte fantaziju šaputanjem “prljavih” rečenica za vreme seksa. Ukoliko pristane na ideju, krenite u akciju.

Sigurnost na prvom mestu

Nevaljao seks može da bude veliki zalogaj za nekog koga ne poznajete baš dobro, ali je zato odličan za parove koji su dugo zajedno i koji su izgradili međusobno poverenje. Ako vam padnu na pamet vezivanje ili neke druga vatrena akcija, dogovorite se oko reči koju ćete koristiti umesto “ne” u slučajevima da vam se nešto ne dopadne ili da počne da vas boli.

Vezivanje očiju

Poenta sadomazohizma je ustupanje kontrole. Zato je povez za oči dobra polazna tačka. Tokom noći, jedno od vas dvoje neka naređuje, a sutradan zamenite uloge. Uvođenje “prljavih” ideja u spavaću sobu pokazuje da ste zaista zainteresovani da ispunite fantazije jedno drugom.

Odeća

Koža, lateks, halteri, visoke pete – isprobajte bilo šta što inače ne biste obukli.

Ugriz

Kada ste zaista napaljeni, bol može da izazove vrhunski užitak. Grickanje bradavica, udaranje po guzi ili lagano povlačenje kose može zaista da pojača seksualnu napetost.

Lisice za ruke

Postoje lisice za ruke koje su vrlo jednostavne za upotrebu. Odlična ideja za vatreni i nevaljao seks.

Igračke za seks

Ako predate partneru potpunu kontrolu nad vašim seksualnim igračkama, vaše igre u krevetu biće još zanimljivije. Voljenoj osobi će se to jako svideti.

Izvor: nadlanu/interet

Pogledajte još