ŠTA SU VAM ZVEZDE DANAS NAMENILE: Strelac neka se okuša u igrama na sreću, Device da poslušaju Škorpiju

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Pozicija Meseca u Devici i aspekt između Merkura i Plutona ima velikog uticaja na vaš znak donoseći mogućnost lake realizacije vaših ideja kada je u pitanju nov projekat. Moguća je dobra saradnja sa Lavom, nekom Vodolijom ili Devicom. Neki Rak je dobar kao savetodavac kada su vaše finansije u pitanju.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Konjukcija između Sunca i Venere u vašem znaku je dobar pokazatelj da bi vaša motivacija, energija i vreme trebalo da budu upravljeni prema što većoj zaradi. Nemate potrebe da oklevate kada je u pitanju izbor najboljg posla u pitanju. Znate šta je za vas dobro. Moguće da je to nešto što ima veze sa umetnošću ili trgovinom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Slaba pozicija Merkura, vladaoca vašeg znaka i konjukcija Sunca i Venere u jakoj poziciji u Biku u vašem segmentu tajnih neprijatelja i vaših strahova može vam doneti nepotrebno nerviranje. Imate neke planove kada su u pitanju poslovni projekti. Možete dobiti različite vesti u vezi sa budućim poslovima.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Tranzit Meseca u vašem segmentu komuikacija u dobrom aspektu sa Plutonom može doneti novu priliku za umetnike ili one koji se bave poslom u javnosti. Trebalo bi da pokušate da se pomirite sa nekim sa kim ste nekada bili u dobrom odnosu, možda sa nekadašnjim saradnikom.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Možete naći nov izvor prihoda,naročito ako ste dama orijentisana ka saradnji sa drugim damama, u vezi sa modom, nakitom ili medijima. Nemojte potcenjivati sebe, jer postoj mnogo zavidnika kada je vaš uspeh u pitanju i vaši talent. Muškarci Lavovi mogu biti uspešni u nauci.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Osećate se prijatno u društvu Raka ili neke Škorpije koji vam ukazuje na greške koje ste skloni da pravite, posebno kada je u pitanju neko na koga ne možete da se oslonite. Moguće da se radi o vašim neispunjenim očekivanjima. Susret sa Škorpijom donosi razrešenje dilema.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Verujete da ćete uspeti da organizujete svoj život tako da može da vam ostane dovoljno vremena i za susret sa onima koji će vam se javiti sa željom da se vidite. Najverovatnije se radi o osobama koje žive u inostranstvu a privremeno su u vašem gradu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Naglašeno astrološko polje partnerskih odnosa donosi nove obaveze ali vi ćete zahvaljujući dobrim organizacionim sposobnostima biti u stanju da sve završite. Osećate se prijatno u društvu Jarca, Škorpije i Ribe koji su spremni da sa vama negde izađu u provod. Moguć poziv od dugogodišnjeg prijatelja.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Tranzit Meseca u dobrom aspektu sa Plutonom je veoma povoljan zbog čega ćete najveći deo dana posvetiti problemima u vezi sa novim projektom.Želite da rešite dilemu u vezi sa nastavkom saradnje sa jednim Ovnom ili Vodolijom koji vam mogu dati interesantan predlog. Igrajte igre na sreću, mogući su dobici.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Naglašeno astrološko polje inostranstva donosi nove ideje u vezi sa poslom koji biste mogli vrlo brzo započeti, uglavnom zahvaljujući nečijoj pomoći. Dobijate poziv za sastanak na kome ćete sresti osobu koja vam se udvara, moguće Škorpiju ili Jarca. Poverljiv razgovor će vam mnogo toga razjasniti.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Pokušavate da se uklopite u društvo koje ste nedavno upoznali ili ste intezivirali druženje iako možda nisu pogodni za razgovore o nečemu što vas zanima. Pokušajte da obnovite vezu sa Blizancima, Devicom ili Ovnom koji su u poslednje vreme bili opterećeni svojim problemima.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Verujete da ćete uspeti da nagovorite Devicu ili Raka da vas poslušaju u vezi sa veoma bitnim pitanjem. Ne odustajte od svojih planova ma šta vam ko pričao ili sugerisao, imate veliku podršku od strane osobe koja je mnogo energičnija od vas. Osećate se prijatno u društvu Škorpije.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još