DNEVNI HOROSKOP ZA 17. MAJ: Blizancima će Devica stati na žulj, Škorpija da igra LOTO

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Ostajete dosledni svojim idejama u vezi sa poslom koji bi trebalo da vam po vašim procenama donese dobre prihode. Ne oklevajte nego se obratite nekom Lavu, Vodoliji ili Vagi, ako vam je potrebna konkretna pomoć ili pozajmica. Ovo je jedan od boljih dana za one koji planiraju privatan biznis. Potrebno je da budete precizni u razgovorima sa Rakom ili Devicom.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Spremni ste da promenite radno mesto ako vas bude podržavao Blizanac ili ako Jarac, Škorpija ili Strelac budu smatrali da je to za vaše dobro. Ipak, pomalo strepite od nepoznatog, naročito ako se radi o poslu u inostranstvu. Dobijate vest od nekoga ko živi u inostranstvu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Previše napora i rada za male pare ili bar smatrate da bi trebalo da zaradite više nego vaše kolege. Treba da pripazite na vaš budžet, ali tu je jedna Vodolija koja vas pomaže ili podstiče da ne odustanete od svojih planova. Ne ulazite u nepotrebne rasprave sa Devicom.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Mnogi vam zavide na uspehu a vama nije jasno da li je u pitanju iskreno divljenje ili neka vrsta poltronisanja. Jednoj Ribi ili Vagi je veoma stalo da zna šta vi mislite o njima. Pokušajte da budete komunikativniji i otvoreniji u kontaktima sa Jarcem. Trudite se da ignorišete kritiku jednog Blizanca ili Device.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Veoma ste kreativni i dobro komunicirate sa onima koji su krajnje iskreni prema vama i spremni da vam otvore dušu, što je iz nekog razloga vama veoma bitno, čak i ako se radi o kolegama. Strepite da bi neko mogao da od vas sakrije veoma važnu činjenicu.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Pod velikim ste uticajem Jarca i Škorpije zbog čega ste skloni da pravite velike planove. Potrebno vam je vreme da o svemu dobro razmislite, naročito ako se radi o odluci u vezi sa kojom duže vreme oklevate. Potražite savet Bika ili Strelca koji posluju sa strancima.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Spremni ste da doživite nešto veoma lepo i uzbudljivo što možda nema veze sa vašim glavnim poslom, sa vašom profesijom. Ako se bavite umetnošću ili ste prisutni u javnosti, možete dobiti poziv koji će vas prijatno iznenaditi. Moguće da će vam neko ponuditi nešto što za vas predstavlja poseban izazov, naročito ako biste na taj način postali poznati.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Danas će vam se ukazati na mogućnost da uđete u biznis sa osobama koje su u podjednakoj meri ambiciozne, da imate pomoć od porodice ili da bi trebalo da se pozabavite stambenim i radnim prostorom. Imate šansu da dobijete nešto u igrama na sreću.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Danas bi trebalo da obavite razgovor sa pretpostavljenim ili članom porodice koji se duže vreme odlagali da se sretnu sa vama jer strepite da bi neko mogao biti prema vama neprijatan. Naprotiv, moguće je da ćete naići na sasvim drugačiji prijem od strane jedne Ribe, Strelca, Bika ili Vage. Moguć uspeh u javnosti.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Moguće je da ste malo umorni ili prezasićeni nekih aktivnosti, pričama koje vas ne vode ka cilju jer se neka situacija za koju ste mislili da će biti povoljna po vas previše prolongira. Rak i Lav dodaju ulje na vatru i nisu vam od neke veće pomoći. Trudite se da dobijete šansu za dodatni posao preko Vodolije ili Raka.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Neko ne želi da u nečemu popusti i to vas u priličnoj meri nervira jer biste želeti da prihvati vaše predloge. Moguće da se radi o Raku ili Blizancima ili Devici. Nijedna vaša taktika ne donosi rezultate. Dobro se slažete sa Ribama i pokušavate da utičete na nekog ko vam je veoma drag, moguće rođen u ovom znaku.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Pokušavate da iskoristite neku situaciju koja ima veze sa inostranstvom, posebno ako radite sa strancima. Ipak, okruženi ste neprijatnim komentarima i zavišću okoline, bilo na neku šansu koja vam se ukazala ili na vaš privatan život koji je po mnogima srećan.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još