OTVORENO, BEZ UVIJANJA: One hoće ovakav oralac

Opustite je
Da bi žena uživala u oralnom seksu, prvo i osnovno pravilo jeste da mora da bude opuštena. Dakle, na vama je da je oslobodite. Uvedite je u stanje požude tako što ćete joj prvo pričati šta želite da joj radite...

Najbolja poza
Najveći užitak ženama pruža poza u kojoj ona leži na leđima s jastukom ispod zadnjice, širom raširenih nogu. Na ovaj način vi imate “otvoreno polje” za manevre, a njena pubična zona i klotoris će biti izloženiji i osetljiviji na dodire.

Nemirni jezičak
Kada ženi pružate oralac, nemojte jezikom samo kliziti gore-dole preko klitorisa. Poigravajte se, zavodite je nežnim lizanjem, pa pređite na intenzivnije. Smenjivanje ritma i pokreta u lizanju je osnova za podizanje uzbuđenja.

Osluškujte
Nemojte tvrdoglavo ponavljati iste pokrete za koje vi mislite da njoj prijaju. Osluškujte šta vam njeno telo poručuje. Posmatrajte kada zanjiše kukovima, osluškujte kada zaječi od zadovoljstva, to će vam biti pokazatelj koje “stvari” radite kako treba.

Ritam
Žene nikako ne vole kad odmah navalite na njihov klitoris i intenzivno ga ližete. Postepeno gradite uzbuđenje. Počnite nežno, gotovo se poigravajući njenim klitorisom i vaginom, pa postepeno pojačavajte tempo.

Uključite prste
Koliko god da uživaju samo u lizanju klitorisa, ženama je ponekad potrebna i vaginalna stimulacija da bi doživele orgazam. I ovde je trik da ne krenete previše brzo sa penetracijom. Prvo stavite jedan prst u njenu vaginu, pa kad osetite da uzbuđenje raste, koristite dva, tri prsta... Za to vreme stimulišite joj klitoris jezikom, orgazam je neminovan.

Pogledajte još