PODNEO KRIVIČNU PRIJAVU: Ivanu Stamenković muž izbacio iz stana

Ivana Stamenković Sindi morala je juče da napusti stan na Novom Beogradu u kome je živela posle razvoda od supruga Nikole Pavlovića.

U stan koji je u vlasništvu roditelja Nikole Pavlovića juče su ušli izvršitelji i zatekli potpuno prazne prostorije, saznaje „Blic“. Ivana i Nikola su se vansudski dogovorili da ona ostane da živi u njegovom stanu zbog deteta, ali on je naglo promenio tu odluku. Sada već godinama biju bitku na sudu zbog nasilja u porodici, za koje je prvo Ivana optužila Nikolu, a potom i Nikola Ivanu. On je zvanični staratelj njihove ćerke Petre, a Sindi je viđa dva dana nedeljno.

Nikola nije prepisao stan Sindi, samo joj je dozvolio da ga koristi. Bivša modelsica je, kako saznajemo, juče izašla iz stana i ponela sve što je smatrala da treba - od tehničkih uređaja do slika sa zida.

Nikola Pavlović je za „Blic“ potvrdio da je Sindi izašla iz stana.

- Zbog situacije zatečene prilikom ulaska u stan i činjenice da nijedan od komada nameštaja koji nedostaju nije njeno vlasništvo, protiv Ivane ćemo podneti krivičnu prijavu. Takođe, prijava će biti podnesena i protiv Ivaninog oca, Vojislava, zbog sumnje da je učestvovao u svemu. Prijavu podnose vlasnici stana, a to su moji roditelji - kaže Nikola Pavlović za „Blic“.

Ivana se juče nije odazivala na pozive i poruke koje smo joj poslali.

Nikola je podneo tužbu jer ga je Sindi pre dve godine fizički napala pred njihovim maloletnim detetom i tom prilikom iznela niz uvreda.

- Istina je da je Ivana pozvana na saslušanje u okviru krivičnog postupka za nasilje u porodici koji se vodi protiv nje. Ona se na prvom nije pojavila, ali će pozivu suda morati da se odazove već početkom juna - kaže Pavlović za „Blic“.

Bivša modelsica Ivana Stamenković u međuvremenu traži i da joj se vrati starateljstvo nad ćerkom.

Međusobne optužbe za nasilje u porodici

Ivana tereti bivšeg supruga za nasilje u porodici, a taj slučaj je na sudu već četiri godine. Ivana optužuje Nikolu da ju je 2012. godine udario pesnicom i rasekao joj usnu, a potom da ju je u februaru 2012. godine davio, da je njenom glavom udarao o zid, čupao je i pesnicama udario u slepoočnicu, za šta ima i lekarske dokaze. Sa druge strane, Nikola je podneo kontratužbu protiv Ivane, takođe za nasilje u porodici.

Ivana bi trebalo da se 9. juna na sudu vidi sa bivšim suprugom, kada će biti saslušana u svojstvu optužene za nasilje u porodici.

Izvor: Blic
Foto: Instagram

Pogledajte još