DNEVNI HOROSKOP ZA 18. MAJ: Keš za Devicu, a Vodoliji sledi sudbinski susret

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Imate način da se dogovorite sa onima koji su vam dragi kao saradnici o bitnim pitanjima koja se odnose na posao sa strancima. Ako se bavite sportom, umetnošću ili politikom, danas možete imati brojne obaveze. Neko vam je velika podrška u onome što radite.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Verujete u mogućnost dobijanja nekog posla od koga vam mnogo toga zavisi. Trudite se da pridobijete poverenje onih koji su stručniji u poslu kojim se bavite ili kojim želite da počnete da se bavite. Imate mogućnost nalaženje pravog rešenja za nešto što vas duže vreme opterećuje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Mesec u Vagi donosi popularnost i vi ćete verovatno želeti da se istaknete u poslu koji bi mogao da donese popularnost ili kontakte sa osobama prisutnm u javnosti.Verujete da će vam se ukazati prlilika da upoznate osobu o kojoj ste mnogo toga interesantnog slušali. Imate lepo mišljenje o jednom Ovnu.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Poslovi u medijima donose vam zadovoljstvo i vi ćete biti spremni da se maksimalno angažujete u timskom radu u kome će glavni biti neka Vodolija ili Blizanci. Neko će vam dati korisnu sugestiju ali vi možda nećete odmah shvatiti koliko bi bilo dobro za vas da je prihvatite.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ako planirate samostalan posao, veroatno ćete imati podršku jednog Lava, Vodolije ili Strelca. Trebalo bi da pokažete više razumevanja za starije saradnike koji su spremni da vas slede u ostvarenju vaših ideja, čak i ako se možda ne slažu sa vama u svakom pogledu.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Venera u Biku u aspektu sa Plutonom u vašem segment kreativnosti oslikava vaš umetnički talenat, naročito za literature. Ako ste zainteresovani za nastavak saradnje sa nekim Lavom pokušajte da definišete na način koji vama odovara, ne suprotno tome. Verovatno ćete dobiiti vesti o nekom novcu.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Mesec, prelazi preko vašeg segmenta ličnosti u aspektu sa Venerom, vladaocem vašeg znaka, čini vas dobrim planerom i možete pokazavati diplomatsko umeće. Ako imate bilo koju vrstu talenta trebalo bi da uspostavite kontakt sa onima koji vam mogu pomoći da napredujete u tom pracu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Mesec u opoziciji sa Uranom čini vas nestabilnim kad je vaš posao u pitanju ili veoma inventivnim, donoseći potrebu da promenite nešto u vašoj karijeri ili u vašim dnevnim obavezama. Pošto je Mesec u sekstilu sa Saturnom, možete biti u harmoniji sa svojim emocijama, ali i racionalnim delom prirode. Veoma ste odgovorne.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Vaš brzi duh vam pomaže da brzo mislite. Zdrav razum vam pomaže da se adaptirate na situaciju koja može biti veoma obećavajuća ali imate potrebu da donesete brzo odluku. Mesec, vladalac vašeg segmenta novca je u nestabilnom aspektu, u opoziciji sa Uranom, može vam doneti nove ideje ili porive koje ne možete da kontrolišete.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Veoma ste emotivni i prepuni razumevanja prema saradnicima i prema onima kojima je potrebna vaša pomoć i vaša podrška. Dan je odličan za sanjare i one koji imaju potrebu da kontaktiraju sa javnošću ali o svojim ličnim stvarima ne pričate. U stvakom slučaju, neka Vodolija će uspeti da vam da motivaciju da nastavite sa realizacijom vaših planova.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Možete postići dobar dogovor sa nekim Rakom ili Vagom ako ste spremni da uđete u poslovni odnos sa prijateljima. Dobićete poziv da se sretnete sa nekim ko vam se oduvek dopadao. Neko je veoma zainteresovan da bude sa vama u dobrim odnosima. Nemojte propustiti priliku da se pomirite sa nekim ko vam se dopada. Verovatno ćete dobiti dobre vesti o novom projektu.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Posedujete izuzetan umetnički talenat i trebalo bi da nastavite sa karijerom u tom pravcu. Druga opcija je propaganda ili marketing, posao sa javnošću. Pokušavate da kontrolišeete situaciju sa kojom ste suočeni, ali mrzite protokol i svaku vrstu konvencija. Smatraju vas za vrlo ozbiljnu osobu.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još