BLOGOMANIJA FASHION & BEAUTY: Pogledajte ko sve dolazi u Maribor, hotel Habakuk

0

Razvoj novih tehnologija najbrže primećujemo u sferama koje su najpodložnije novitetima. Region svetlim primerima pokazuje da može parirati i svetskim imenima, stoga idustriju mode i lepote u online okruženju podižemo na viši nivo – na novoj konferenciji Fashion & Beauty Blogomanija koja će se održati od 8. do 12. juna u hotelu Habakuk u Mariboru.

Preko 150 predavača će deliti znanje iz modnog blogovanja, fotografije, društvenih mreža, video produkcije, analitike, monetizacije, odnosa sa javnošću, medija… Preko 500 gostiju je već sada odlučilo da osigura mesto u publici.

Popularna imena kao što su Milan Vučićević, poznatiji kao Nichim Izazvan sa Twitter-a i Hana Hadžiavdagić Tabaković sa Instagrama će, pored glavnog programa, imati i događaje zabavno-rekreativnog karaktera.

Dosta očiju je uprto u panel gde će najveće zvezde domaće YouTube scene pričati o svojim iskustvima. To su Ruža Rupić, Jana Dačović, Milica Perić Kovalska, Dušan Srbljak sa PCAXE kanala, Aleksandar Leštarić sa Srpskih tutorijala, Marija Žeželj, kao i Milan Inić poznatiji kao Yasserstain.

Dobro poznate blogerke kao što su Brana Antović, Maja Petrović, Anastasija Đurić i Ella Dvornik će, svaka na svoj način, objasniti kako je moguće živeti od fashion, food ili travel bloga danas na našim prostorima.

Urednice najpoznatijih beauty portala, stilisti i fotografi i predstavici regionalnih nedelja mode pružiće vam sve informacije koje znače.

Među njima će biti i urednice i urednici iz svih regionalnih redakcija magazina „Lepota i zdravlje„, a osim što će proslaviti 15 godina od izlaska prvog broja, razgovaraće i o portalima i svemu ono što je ovom brendu doneo digital.

Veselin Jevrosimović, uspešni biznismen, naučiće vas načinima samomotivacije i verovanja u sebe i svoju viziju.

Pregršt novinara, voditelja i ljudi iz PR-a probaće da nam otkriju tajnu kako se prave zvezde u bilo kom poslu, a naročito u modnom svetu.

Marketing magovi kao što su Ivan Bildi, Karlo Konig, Mitko Cabevski i Jovana Miljanović predstaviće novitete u načinu digitalnog reklamiranja kako bismo brzo i lako došli do novih pratilaca ili kupaca.

Na sve ovo dodajte radionice za make-up i frizure, nutricionističke savete, fitnes program, žurke na kraju svakog dana i hiljade mogućnosti za umrežavanje, partnerstva i razvoj poslovanja. A povrh svega, scenografija koju pravi Mariborsko Pohorje i hotel Habakuksa grandioznim spa centrom čine višnjicu na sav taj šlag.

Najvažniji mediji regiona. Fashion & beauty kuće. Uticajni predstavnici Facebook-a, Twitter-a, Instagrama, YouTube-a i Snapchata-a. Na vama je samo da ih upoznate!

Požurite i rezervišite svoje mesto na vreme!

Za sve informacije posetite sajt blogomanija.net

Foto: blogomanija.net

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.