KO ĆE VAM NAPRAVITI PAKAO OD ŽIVOTA:Kako se ponašaju znakovi kad ih prevarite

Ovan

Za Ovna su iskrenost i poverenje izuzetno važni, pa tako svako ko pokuša da ih izneveri može da očekuje ozbiljne posledice. Ovan će sve pikantne detalje otkriti tvojoj mami, šefu i napisati detaljan roman o tvojoj užasnoj prevari.

Bik

Ako neko povredi Bika, bolje da se spremi na patnju. Ovaj znak je poznat po tome što je osvetoljubiv i najverovatnije će smisliti dugoročni plan za vaše poniženje i sprovešće ga u trenutku kada se najmanje budete nadali.

Blizanci

U naletu besa Blizanci će svoju osvetu sprovesti nad vašim ličnim stvarima. Zato je najbolje da sve vrednosti držite podalje od njega jer kada shvate da ste ih prevarili, tornado uništenja će biti nezaustavljiv.

Rak

Ako se osećate loše zbog prevare koju ste napravili, spremite se da stvari postanu još teže. Rak neće imati nikakav problem da pošalje grupnu poruku svim ljudima iz vašeg života koji su mislili da ste dobra osoba u kojoj će stajati prava istina.

Lav

Varanje Lava će vam bukvalno uništiti život jer će iskoristiti svu svoju moć da postane nepodnošljiv. Od trošenja para sa vaše kreditne kartice do zadržavanja vašeg kućnog ljubimca. Lav odlično zna kako da ovu nepravdu obrne u svoju korist.

Devica

Na prvu loptu će Devica izgledati kao da je i ona malo kriva i želeće da zna šta je uradila pogrešno i šta je uzrok varanja. Ali kada jednom vide ono što više ne mogu da zaborave, obeležiće vas kao najgoru osobu na svetu.

Vaga

Nakon početnog šoka, Vaga će pronaći svaki mogući način da se našali na račun vaše muke. Ovaj znak voli da se zabavlja, a sve šale će biti na vaš račun.

Škorpija

Iako će vam se na početku učiniti da Škorpija sve podnosi odlično – to je samo zato što u tajnosti kuje savršen zločin.

Strelac

Sa ovim znakom nećete imati emotivne razgovore. Nećete ga videti kako plače, već će samo ustati i otići. Možete da se kladite da ga više nikada nećete videti u životu.

Jarac

Jarac više neće želeti da vam da ikakvu moć nad njegovim životom i srećom. Umesto da razmišlja o prošlosti, Jarac će živeti punim plućima i postarati se da jasno znate da mu više niste bitni.

Vodolija

Osetićete njen gnev, ali neće biti dugog daha. Ovaj znak će sigurno odlepiti kada shvati šta se desilo, ali kada bude izbacio sve emocije iz sebe, neće imati nikakav problem da se okrene i ode.

Ribe

Ovaj izuzetno emotivan znak provešće nedelje plačući i tugujući zbog vaše nevere. Ali nakon tuge koja prelazi u bes dovoljan da vam napravi ozbiljnu štetu, praviće se kao da se ništa nije desilo.

YourTango/24sata.rs

Pogledajte još