LJUBAVNI HOROSKOP ZA 21. MAJ: Nepovoljan dan, čuvajte se svađa, raskidi su neizbežni

OVAN

Morate da se dovoljno dobro otvorite prema osobi na koju često mislite. Jedan strelac je odlična solucija za vas pa se prepustite čarima ljubavi prema osobi na koju često mislite.

BIK

Vaš stav je pomalo loš kada su vaše zajedničke priče sa partnerom u pitanju. Imate sjajnu mogućnost da se pomirite ukoliko ste imali razmirice. Ne odustajte od činjenice da možete da uspete u emotivnom životu.

BLIZANCI

Ukoliko ste sami možete biti prijatno iznenađeni onim što trenutno uviđate. Pokušajte da se otvorite dovoljno dobro, pa ćete i u tom segmentu dosta dobro i proći.

RAK

Imate dovoljno dobar razlog da se sa lakoćom približite osobi na koju mislite. U suštini ste na pravom putu i ne dozvolite da se vaše ideje protežiraju na pogrešan način.

LAV

Pokušavate da se domognete bolje šanse i da se dobro informišete oko zajedničkih želja koje vam se polako ispunjavaju. Jedna Devica nije loša kombinacija u vašem ljubavnom segmentu.

DEVICA

Pomisao na jednu Devicu vam stvara loše vibracije. Morate da se dovoljno dobro snađete za ono što vam trenutno predstoji jer neke emocije vam se neće ispuniti.

VAGA

Pokušajte da se otvorite prema novim emotivnim šansama na koje ste možda burno reagovali pri prvoj pomisli od koje ne možete da se otrgnete.

ŠKORPIJA

Budite spremni na date okolnosti i ne dozvolite da vas neko dezavuiše nepotrebnim stvarima koje vam ne donose nešto spektakularno.

STRELAC

Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Vodoliju morate da se prilagodite datoj situaciji, koja vas je snašla i u kojoj se do sada dovoljno dobro otvarate na polju emocija.

JARAC

Možete mnogo toga sebi da priuštite jer nema potrebe da se skoncentrišete na nešto što vas ne sputava u nameri koju imate a to je da budete srećni. Pokušavate da se otvorite sa osobom pored sebe i u tome ćete uspeti.

VODOLIJA

Morate da se prilagodite situaciji u kojoj se trenutno nalazite. Moarte de se prilagodite partneru i daostanete pri svom stavu ukoliko želite mnogo toga sebi da pripišete kao bolju soluciju.

RIBE

Volite da dominirate u odnosu sa partnerom i ne želite da izađete iz zone komfora. Bićete dovoljno obavešteni o trenutnom partnerovom emotivnom stanju koje nije baš zadovoljavajuće.

Izvor: Luftika/nadlanu

Pogledajte još