TREĆA BIG TRIBINA: Novo druženje 28. maja sa Danicom Maksimović, Tatjanom Vojtehovski i Vanjom Bulićem

SC BIG u saradnji sa Color Press Grupom organizuje tribinu na kojoj će poznate ličnosti govoriti o roditeljstvu, vaspitanju dece, mentalnoj higijeni i balansu između privatnog i poslovnog života. Naši gosti podeliće sa prisutnima svoja iskustva, stavove i mišljenja, a svi zainteresovani moći će da postavljaju pitanja, komentarišu, druže se i fotografišu sa njima.

Tatjana Vojtehovski jedna je od naših najuspešnijih javnih ličnosti, novinarka britkog jezika diplomirala je srpski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Karijeru je započela na “Yu Info kanalu”, a njena kultna emisija “3 pa 1” obeležila je razvoj tok-šou emisija kod nas i bila je najgledanija emisija toga vremena. Tanja ima 26 godina novinarskog i autorskog televizijskog iskustva, i 15. godina rada u PR-u. Na vrhuncu medijske slave prelazi iza kamera i postaje director Pink grupacije, poseduje master iz neurolingvističkog programiranja (NLP).Danas je autorka jedne od najgledanijih emisija “Život priča”, društveno angažovanog dokumentarnog serijala koji se emituje na TV Prva.

Danica Maksimović je naša popularna glumica koja pleni spontanošću i vedrinom, ponosna je na svoju porodicu i fanatično posvećena glumi. Diplomirala je na FDU u Beogradu, a prvu ulogu na filmu odigrala je 1980 u filmu “Hajduk”. Danica je bila stalni član Pozorišta na Terazijama, gde je ostvarila sjajne role u mnogim komadima. Bila je predsednik Saveza dramskih umetnika Srbije, a trenutno uživa status slobodnog umetnika. Više od 30 godina je u stabilnoj vezi sa Todetom Lolićem sa kojim ima sina Miloša, jednog od najpoznatijih pozorišnih reditelja Srbije. Jedna je od retkih javnih ličnosti koja je otvoreno priznala da se lečila i izlečila od alkoholizma, danas veoma vodi računa o svom zdravlju i izgledu, a već godinama se bavi i humanitarnim radom.

Vanja Bulić jedan je od naših najpoznatijih novinara i autora, koji je pisao za gotovo sve naše prestižne novine, a dugo godina je bio urednik Duge. Ceo svoj radni vek proveo je u novinarstvu, na televiziji je uradio više od dvehiljade jednočasovnih emisija, a bio je scenarista i tri TV serije: “Jugovići”, “Drugo stanje” i “Javlja mi se iz dubine duše”, koscenarista je filma “Lepa sela lepo gore” i scenarista filma “Drugo stanje”. Brojna dela ovog poznatog Beograđanina našla su se na listi bestselera, kaže da mu je supruga najstrožiji kritičar. Autor je je zbirke priča Kako sam gajio blizance, romana Tunel – lepa sela lepo gore, Ratna sreća, Vrele usne, Parada strasti, Drugo stanje, Oko otoka, Teslina pošiljka, Dosije Bogorodica, Jovanovo zaveštanje, Simeonov pečat i brojnih drugih. Član je Udruženja književnika Srbije i otac tri sina.

Dođite 28. maja na još jednu BIG Tribinui uživajte u novim, jedinstvenim pričama naših gostiju. Čekamo Vas u BIG-u!

Pogledajte još