JOŠ UVEK OPSEDNUTA: Ajfonka bi da bude popadija zbog Bulata

Tijana Ajfon želi da se posveti Bogu i crkvi, a sve zbog svoje velike ljubavi Marka Bulata, koji je rešio da postane sveštenik.

Nakon saznanja da je pevač, s kojim je svojevremeno bila dve godine u vezi, radi konsultacije oko master rada koji priprema posetio Patrijaršijski dvor u Beogradu i Sveti arhijerejski sabor SPC, gde se sastao s vladikom Jovanom Purićem, starleta iz „Parova“ spremna je da iz korena promeni navike kako bi mu bila što bliže.

- Kad sam pročitala vest da Marko želi da postane sveštenik, nije mi bilo dobro, mada znam koliko je posvećen veri. Pošto planira da mikrofon zameni mantijom, i ja ću zbog njega da idem zakopčana do grla. Ako on bude pop, ja ću biti popadija!

Bez obzira na to što ima suprugu i što je srećan u braku, odoh za njim. Postojala je nada da ću ga videti u nekoj kafani, ali sada se našem susretu mogu nadati samo u božjim kućama. Mislim da bi moji roditelji bilo najsrećniji jer je to jedini način da se smirim i dovedem u red - rekla je Ajfonka, koja inače veruje u Boga, ali to ne pokazuje javno.

Izvor: Kurir

Pogledajte još