GONDOLOM NA PREDAVANJA: Lokacija predstojeće #Blogomanija će vas oduševiti

Maribor je dobio titulu kao evropska prestonica kulture 2012. godine. Lent je najstariji deo grada koji ima znamenite srednjevekovne kule i ostatke bedema. Poznat je po najstarijoj vinovoj lozi, koja raste ispred vinske kuće (stara je preko 450 godina). Slomškov trg se takođe nalazi u centru sa katedralom, kulom i vidikovcem. Trg je dobio ime po episkopu vladici Antonu Martinu Slomešku. Na Trgu se takođe nalazi i park sa kulturnim spomenicima.

(old_image)

Nezaobilazna mesta koja treba posetiti su, takođe i Glavni Trg sa Gradskom kućom gde se nalazi i Alozijeva crkva; Grajski trg sa Mariborskom kulom i Pokrajnskim muzejem, Florjanom;Židovski trg sa Sinagogom; Vetrinjski dvor; Oreški dvorac; Kipovi anđela; Vodeni stub.

(old_image)

Mariborsko Pohorje, čiji je najviši vrh 1347 m/nv, najveći je ski centar u Sloveniji. Pohorje vam nudi, pored 40 kilometara ski staze, mnoge staze za šetanje i rekreciju, vožnju bicikle, jahanje konja ili nordijsko skijanje.Zlatna lisicaje dijamant Mariborskog Pohorja jer je najduža osvetljena ski staza u Evropi.

Rekreaciju možete pronaći i u termalnim bazenima, diskotekama, bioskopima i kafićima, koje vam Pohorje nudi.

(old_image)

Hotel Habakuk se nalazi u podnožju skijališta, samo 100 m od Gondole, koja će raditi non-stop za vreme Blogomanije (da se ne brinete dok ste na žurci), a 10 minuta prevozom je hotel udaljen od Maribora. U ovom luksuznom hotelu, pored sjajne atmosfere koju pruža, prostire se i neverovatan pogled na pohorske šume koje se stapaju sa svetlima grada. Polupansion tokom konferencije kreće se već od 25 evra.

Habakuk, pored wellnessa koji vam pruža neograničeno korišćenje bazena sa termalnom vodom i saune, nudi vam i Wi-Fi internet po sobama i hotelu, slobodan ulaz u fitnes, takođe slobodan ulaz u Casino Mond gde imate i organizovan transfer. Hotel vam nudi i upotrebu bademantila i papuča, doručak i večeru (polupansion) – samoposluživanje sa izborom više jela.

(old_image)

Između ostalog, Habakuk ima: bar, skvoš, zatvoreni bazen, spoljašnji bazen, saune, finska sauna, masaže, tursko kupatilo, frizerski salon, parking mesta i skijašnicu.

Još informacija o smeštaju tokom Blogomanije, ali i informacije o učesnicima i programu možete saznati na sajtu blogomanija.net

Blogomanija Fashion & Beauty je treća regionalna Blogomanija koja će se od 8. do 12. juna baviti aktuelnostima iz trenutno najperspektivnije sfere Interneta – fashion, beauty & lifestyle industrija. Očekujemo i vas u Habakuku u Sloveniji, a do tada, sve detaljnije informacije možete dobiti putem sajta blogomanija.net ili preko Facebook stranice ili Twitter naloga konferencije.

(old_image)

(old_image)

(old_image)

(old_image)

(old_image)

Pogledajte još