MODELSICINA ŠOKANTNA PRIČA: Uletela sam u kandže elitne prostitucije

"Rekli su mu da će se 2017. oženiti. Ja ne mogu da se setim šta su meni rekli. A jedan drug koji mi je gledao u šolju rekao je da ću da uspem, da ću ići na put i da će mi se plava i crna žena umešati u vezu", ispričala je modelsica, pa je prešla na mnogo ozbiljnije teme.

Naime, ona je već govorila o tome da je tokom leta radila kao hostesa u Crnoj Gori i da joj je to bio prvi odlazak na more. Ipak, neke detalje nije odmah želela da otkrije svojim rijaliti prijateljima, pa je Dušici rekla kako je mogla da završi u kandžama elitne prostitucije.

Ceca je pričala o momku koji joj se udvarao i naručio piće, a sa njim je bila u društvu i devojka, za koju je modelsica kasnije čula da je u pitanju podvodačica. Njih dvoje su Cecu pozvali sa sobom, želeli su da je odvedu na neko mesto gde će nastaviti “druženje”.

"Mogla sam da naj.bem u životu, znaš kako. Ja osetim da nešto nije u redu, da mi se ne piše dobro. Jedva se izvučem da odem odatle, a zamisli da je neka glupa i naivna", ispričala je Jovanovićeva.

Pogledajte još