NS BIKE WEEKEND: Pridružite nam se u rekreativnoj vožnji biciklovima kroz Novi Sad!

0

Pridružite nam se u subotu, 28. maja u 17h, na rekreativnoj vožnji biciklovima kroz Novi Sad! Naši partneri pripremaju vredne poklone za učesnice, a detaljnije informacije o njima pronaći ćete sutra. Do tada, u nastavku pročitajte putanju kojom ćemo se voziti…

Startujemo sa parkinga u ulici Kaće Dejanović na Novom naselju, a skup biciklista je u 16.30h.

Sa parkinga u ul. Kaće Dejanović 3 skrećemo levo u Braće Dronjak, nakon pola kilometra ulazimo u Bul. Jovana Dučića gde ćemo posle 50m napraviti polukrug i istom ulicom produžiti do Raše Radujkova. Nastavljamo skretanjem levo u Bul. Evrope, te u Bul. Vojvode Stepe i produžavamo pravo na raskrsnici sa Bul. Slobodana Jovanovića, odakle idemo levo u Bul. Kneza Miloša i pravo na raskrsnici sa Bul. Jovana Dučića. Vožnju nastavljamo skretanjem na Futoški Put, zatim levo u Bul. Slobodana Jovanovića nakon čega se vraćamo na Bul. Jovana Dučića, ulazimo u Braće Dronjak da bismo nakon pređenih 8 kilometara stigli na cilj u Kaće Dejanović odakle smo i krenuli.

Na cilju najsrećnije učesnike očekuju pokloni iznenađenja i osveženje koje obezbeđuje Coca-Cola– osvežavajućeg napitka i Rose vode biće za sve učesnike.

Pored sjajnog druženja i zanimljive vožnje, pozivamo vas i da učestvujte u prikupljanju sredstava za lečenje Teodore Milić.

Šesnaestogodišnja Teodora Milić, učenica srednje tehničke škole “Mileva Marić Ajnštajn”, obolela je od retkog oblika leukemije i potrebno je sakupiti 138.000 evra za lečenje matičnim ćelijama.

Prvih 20 najbržih čitateljki koje se jave na mejl adresu lzakcije@gmail.com, sa naznakom (subject mejla) NS BIKE WEEKEND i ostave svoje podatke (ime i prezime), dobiće L&Z majice koje će moći da podignu na pultu za prijavljivanje a u kojima će moći da se provozaju zajedno sa devojkama iz naše redakcije.

* U slučaju kiše akcija se pomera za naredni vikend!

Foto: Color Press Grupa

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.