GROZE IH SE: 5 najvećih mana na telu kojih se muškarci STIDE


Zadnjica

Kao i muškarci, i žene vole da vide dobru zadnjicu na suprotnom polu. Zato veoma pažljivo biraju farmerice u kojima zadnjica stoji kako treba. I da, oni su u stanju satima da se ogledaju I odmeravaju ovaj deo tela u ogledalu.

Trbušni mišići

Za pločice na stomaku treba se itekako preznojiti u teretani i paziti na prehranu, ali ovaj telesni adut više pali same muškarce nego žene. Mnogim je damama na muškarcu seksi i stomak bez izvežbane 'kornjače' il pak mali zaobljeni stomačić.

Kosa

Ćelavost je jedna od najvećih noćnih mora pripadnika jačega pola, a mnogi gubitak kose proživljavaju već u dvadesetima. Oni srećnici koji su je zahvaljujući genetici uspeli sačuvati ponosno će je pokazivati i posvetiti će joj dosta vremena.

Maljavost

Za razliku od dlačica po licu, guste dlake po leđima, grudima i dlake u nosu nisu nešto čime se muškarci ponose. Štaviše, mnogima su noćna mora, jer itekako znaju da ni nežnijem polu nisu privlačne. Iako žene vole da vide zavodljivi ljubavni tepih, previse dlačica ne odgovara nijednom polu.

Debljina

Muški su ponekad više opterećeni time kako izgledaju na plaži nego žene. Iako su žene te koje se stalno žale na višak kilograma, muškarci nisu ništa manje opterećeni izgledom i masnim naslagama. Zbog toga će učiniti sve za vitku liniju pa čak se izgladnjivati ili sumanuto vežbati kad god stignu.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još