#CSRSRBIJA2016: Društvena odgovornost je zadatak svakog pojedinca

Konferenciju je otvorila predsednica Narodne skupštine Republike Srbije, Maja Gojković naglasivši da je društvena odgovornost istinska briga za dobrobit zajednice. Nakon njenog ispirativnog govora, prisutnima se u ime UNICEF-a obratila zamenica stalnog predstavnika u Srbiji, gospođa Severine Leonardi.

(old_image)

(old_image)

(old_image)
Usledila je prezentacija Ljiljane Jevremovićiz “Delta Fondacije” o strateškom ulaganju u razvoj društvane zajednice.

(old_image)

Od predstavnika Vojvođanske banke, zvanične banke konferencije #CSRSrbija2016, čuli smo više o projektu “Budi svoj” namenjenom mladima bez roditeljskog staranja. Takođe, Vojvođanska banka je prva finansijska institucija u čijim filijalama je komunikacija prilagođena gluvim i nagluvim osobama, što je navedeno kao primer dobre prakse.

(old_image)

(old_image)

(old_image)

(old_image)

Inspirativno i poučno predavanje “Prve godine – temelj uspešnog razvoja dece” prisutnima u sali , ispred UNICEF-a, održale su Stanislava Vučković i Nataša Krstić, dok je gospodin Nathan Koeshall iz “Catalyst Balkans”, govorio o korporativnoj filantropiji.

(old_image)

(old_image)

(old_image)

Tokom tri panela, od učesnika diskusija, imali smo prilike da čujemo nešto više o ulozi digitalnih medija u promociji odgovornog poslovanja, koje su najbolje volonterske prakse u kompanijama, kao i o tome koliko daleko smo od razvijenih zemalja kada je reč o održivom razvoju.

Na kraju konferencije prisutni su mogli da učestvuju u nagradnoj igri i osvoje putovanje na Zlatibor i smeštaj u "Villi Natural Wood". Dobitnica putovanja je Maja Saveski.

(old_image)

Partneri koji su podržali konferenciju su: "Vojvođanska banka", "Telenor Fondacija", "Delta Fondacija", “Carlsberg Srbija”, "Doncafé", "Aqua Gala” i UNICEF.

(old_image)

(old_image)

(old_image)

(old_image)

(old_image)

Pogledajte još