PET VELIČANSTVENIH: Jelena Tomašević kakvu niste videli do sada

Prva od pet veličanstvenih koja je završila snimanje spota bila je Jelena Tomašević, a nakon nje i Aleksandra Radović koja je kadrove za pesmu „Moskva“ snimila u okolini Zrenjanina.
Lepa pevačica je tokom snimanja spota promenila tri elegantne toalete modnog dizajnera Predraga Đuknića, a tokom snimanja Aleksandra je imala i odlične scenske efekte koji će na pravi način dočarati poruku same pesme.

Aleksandra je učestvovala i na prethodnom projektu Radija S „Zvezde pevaju zvezde“, tako da se lepa saradnja na ovom projektu samo nastavila.

-Ja volim da sarađujem sa Radijom S ida učestvujem u divnim projektima koji oni rade I nadam se da će ih u budućnosti biti još mnogo. Radujem se što sam sa svojim koleginicama u ovom projektu i verujem da ce slušaocima biti više nego zanimljivo da čuju nove pesme I vide kako funkcionišemo zajedno – rekla je Aleksandra I dodala:

-Kada je reč o Sari Milutinović, koja je I autor svih pesama projekta “Pet veličanstvenih”, nas dve već imamo dugogodišnju saradnju. Mislim da je I ovog puta uspela da napravi pesmu koja je drugačija kao što je I onog trenutka kada je napravila “Čuvaj moje srce”, to bila jedinstvena pesma na našem tržištu.

Pogledajte još