VREME JE ZA SEKS NA OTVORENOM: 8 najboljih mesta koje morate “overiti” ovog leta

AUTOMOBIL

Uputite se na noćnu vožnju sa samo jednim ciljem, da uživate u vođenju ljubavi. Skriveni put je odličan izbor, a automobil zaustavite daleko od znatiželjnih pogleda. Dobra ideja je i da obučete nešto što se vrlo lako skida, tačnije što može da sklizne s tela. Zatvorite prozore, pustite muziku za još bolju atmosferu i jednostavno se prepustite.

PLAŽA

Da ne mora svako veče vašeg godišnjeg odmora da se završi šetnjom ili odlaskom na sladoled, svom partneru pokažite tako što ćete organizovati odlazak na plažu. Već tokom dana pokušajte da uočite neku skrivenu uvalu dovoljnu udaljenu od prolaznika. Šum mora biće sjajan afrodizijak.

LJULJAŠKA U PARKU

I dok dan u parku može biti idealan za piknik, noć je rezervirana za nešto ozbiljnije igrice. Skriveni deo parka, obavijen tamom, savršen je izbor, a još ako se tamo nalazi i ljuljaška, to je pun pogodak.

ŠATOR

Ako je ovog leta kampovanje vaš izbor, ne zaboravite da u putnu torbu spakujete i osećaj spontanosti. I dok se strasti prepuštate okruženi čistom prirodom, pripazite da ne probudite kampere u susednom šatoru.

TERASA

Sasvim novo seksualno iskustvo vas čeka odmah iza vaših kućnih vrata. Pričekajte da komšije utonu u san, a noć preuzme grad i prepustite se strasti na balkonu ili terasi. Osećaj da radite nešto zabranjeno i da bi neko mogao da vas vidi, podići će temperaturu do usijanja.

ĐAKUZI

Za ovo mesto ne treba ništa reći, jer je seks u njemu tokom leta obavezan.

BROD

Jeste li ikada čuli za izraz “ne ljuljajte čamac”? U ovom slučaju to ne vredi. Ako niste te sreće da imate neki brodić ili da letujete na jahti, tu je uvek dobar stari drveni čamac. Otisnite se od obale, ali ipak ne predaleko i isprobajte nešto sasvim novo.

KROV

Ako živite u zgradi i imate izlaz na ravni krov, imate savršenu priliku da ovog leta uživate u čistoj strasti s velikom dozom romantike. Vas dvoje i zvezdano nebo iznad vas, ništa drugo vam ni ne treba. Prepustite se strasti i podignite vaš seksualni život do neviđenih visina.

Izvor: nadlanu/internet

Pogledajte još