OTKRIVA SVE: Omiljena seksi poza otkriva njegove namere

0

Ako vam nije baš najjasnije da li je vaša veza prolazna ili se kreće u pravom smeru, vreme je da saznate na čemu ste, i to zahvaljujući seksualnim navikama vašeg muškarca.

Položaj u seksu koji vaš muškarac najčešće praktikuje mnogo toga može reći o njemu. Možda vam namere vašeg partnera nisu najjasnije i niste sigurni šta od njega sve možete da očekujete ali ako budete razmislile o seksualnim navikama vašeg partnera i sve to povežete sa ovim tekstom, stvari će vam biti mnogo jasnije.

Ako kraj sebe imate muškarca koji voli misionarsku pozu, velika je verovatnoća da se radi o tipu koji na veoma tradicionalan način shvata život, a samim time i vezu sa vama.

Muškarci koji preferiraju „pseći“ stil su drugačiji. Njima je važno da se dobro zabave u krevetu, ali nemaju preterano ozbiljne namere.

Tipovi koji vole kad je žena gore itekako su dobri za vezu jer im je na pravom mestu zadovoljstvo partnerke, a ako ste primetili da u seksu vaš partner posebno uživa u igračkama za seks, velika je verovatnoća da je vaša veza za njega čista fantazija.

Foto: Yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.