DOBIĆE VELIKU KUĆU I PLAC: Potrebno je da ispunite samo jedan uslov

0

Neverovatno

Postoji samo jedan uslov!

Vlasnica ove kuće, Zorka Kecman (62), rešila je da je da nekome na besplatno korišćenje, ali zauzvrta traži da novi stanodavac vodi računa o njena tri psa i devet mačaka. Ovaj neobičan oglas postavla je njena prijateljica na Fejsbuku.

– Imanje sma kupila pre 10 godina, jer mi se selo Vranić dopalo. Tokom zime sam živela u Beogradu, ali sam jedva čekala da dođe proleće da odem na selo. Ostajala sam do kasne jeseni. Ova kuća građena je i sređivana s ljubavlju i mnogo pažnje. Pravljena je ne da se u njoj prespava, već da se u njoj uživa – priča Zorka.

Zbog bolesti čoveka koga voli morala je da ostavi svoje životinje.

– Blaža ima tumor grla, a od decmebra je veoma loše. Morali smo da se vratimo u Beograd. Njegovo stanje je ozbiljno – objašnjava Zorka dok mazi psa.

Kaže da oseća veliku grižu savesti što ih ostavlja.

Kuća koju će ustupiti ima nekoliko lepo nameštenih soba, s unikatnim detaljima, kao što su stari gramofon i sat, kućna biblioteka, mašina za pranje sudova…i prostire se na 130 kvadratnih metara. Ceo plac zauzima 10 ari a sa terase se pruža pogled na zelena brda, njive i vikendice.

Zorka je penzionerka i nema dece, a od onog ko se bude uselio u ovu kuću, očekuje da će osim što će da nahrani njene ljubimce, sa njima i da se igra.DOBI.

Izvor: Kurir

Foto: montaznekucedomtera.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.