NASTRANI BEG OD STVARNOSTI: Pet najmračnijih muških fantazija

1. Varanje

Iako se retko sprovodi u delo koje uglavnom znači i kraj veze ili braka, većina muškaraca će se barem jednom prepustiti maštanju gde iza leđa svoje bolje polovine uživa u telu druge žene koju ne mora nužno poznavati. Ova fantazija zapravo je produžena verzija zabranjenog seksa koja se može "isprobati" u spavaćoj sobi bez potrebe za varanjem – davanjem uloga.

2. Predavanje

Iako su muškarci ljubitelji osećaja dominacije, pogotovo one u toku seksualnog čina gde je lepši pol (na pristanak) podređen njegovim željama, druga strana medalje nalaže da negde u njihovom umu mora postojati i želja za dijametralno suprotnim iskustvom. Sitacija gde žena dominira i određuje tok seksualnog čina česta je fantazija koja se teško prelama preko muškog jezika.

3. Gledanje

Muškarci su vizuelna bića koja naprosto obožavaju posmatrati seksualni čin. Ovo je premisa cele porno industrije, ali i premisa seksualne fantazije koja se stidljivo manifestuje od puberteta. Ova se fantazija može realizovati u vidu snimanja ili fotografisanja vlastitog seksualnog čina uz pristanak partnera, ali i u vidu posmatranja tuđeg škakljivog čina u kojem je muškarac, uz pristanak učesnika, samo pasivni gledatelj.

4. Drugačiji seks u troje

Iz prethodne fantazije stvorena je njena najmračnija verzija – posmatranje partnera u činu sa drugim muškarcem uz eventualno učešće. Iako na prvi pogled ova fantazija zvuči odbojno i dodiruje strašni svet agresivne ljubomore, psiholozi je upravo objašnjavaju kao vrstu lične katarze u kojoj se muškarac oslobađa posesivnosti dok pristaje da njegova partnerka doživi svoju vrstu seksa u troje. Ukratko, jednakost polova do krajnjih granica.

5. Seks sa prijateljicom

Iako fantazija pod brojem četiri spada u grupu onih koje se možda spominju najređe, ipak postoji maštarija koja igra ulogu javne tajne – seks sa prijateljicom ili prijateljicama. Ova fantazija nije negacija prijateljstva, ali muškarci ostaju muškarci. Čak i ako prijateljstvo nikad ne preraste u nešto više, uvek će postojati fantazija čije priznanje može uništiti dugogodišnja poznanstva i koju je sigurno najbolje zadržati za sebe.

Izvor: Nadlanu/klix.ba

Pogledajte još