FASHION & BEAUTY BLOGOMANIJA: Sjajne žurke očekuju vas tokom cele konferencije

(old_image)

Prvog dana nakon puta uveče, očekuje nas velika žurka dobrodošlice, sa početkom od 22:15. Otvara domaći DJ, popularni slovenski DJ Tim Urbanya. Timje takođe i uspešan producent, a na svom nastupu, na Blogomaniji, kombinovaće elektronsku muziku sa saksofonom. Vibrantni klupski duh muzike će nas uvesti u pravu atmosferu i na pravi način započeti niz dešavanja koja nas čekaju u narednim danima.

Ali budite oprezni!Svečano otvaranje konferencije počinje u 9:45 narednog dana 🙂

Spektakl nakon revije Zorane Miličić i modne kuće Luna drugog dana konferencije, nastavlja Milan Vučićević uz njegov crew. Nichim, poznatiji kao NICHIM IZAZVAN, sjajan je domaćin popularnih prestoničkih žurki, pa i te kako ima iskustva da(old_image)napravi sjajnu atmosferu. Na Blogomaniji se može očekivati miks žanrova kvalitetne muzike kojom će apsolutno podići atmosferu i i ostaviti jak utisak. Svi (sve) koji žele da se uživo uvere kako to Nichim radi, mogu iz prve ruke iskusiti drugog dana konferencije i to od 22:15. Takođe, među gostima i predavačima, priča se da će Milan organizovati i after party nakon žurke. 😀

Nakon dosta usvojenih kvalitetnih informacija i znanja iz oblasti online mode i lepote, red je da se petak veče obeleži kako dolikuje i to od 22:30 sa DJ-om Tim Urbanya koji će nas zagrejati za veliku žurku i neverovatan nastup devojaka, odnosno petorku - Girl Panic. Devojke, koje polako osvajaju klubove u Srbiji, regionu i inostranstvu, praveći neviđenu atmosferu uz deep house, house, tech house, kombinovajući tehno trak sa malo više mejnstrima i popularnih klupskih hitova, oduševiće sve prisutne od 23:30. Ova fantastična petorka će definitivno ostaviti jak utisak!

(old_image)

Poslednje veče Fashion & Beauty Blogomanije nastupaju Svetske dive! Naime, za žurku su zadužene Single Ladies tribute band. (old_image)

Band je posvećen jednoj od najpopularnijih pevačica danas – Beyonce. Single Ladies je ujedno i prvi i jedini svetski Beyonce tribute u kom pevaju i sviraju isključivo devojke. Ukratko, Beyonce zatvara Blogomaniju.

Vodeći se iskustvima proteklih konferencija, dobar provod će se odvijati i naafterparty-jima, tako da obavezno netvrkujte i upoznajte prave ljude, ne bi li se povezali, kako na poslovnom planu, tako i oko vrste prave muzike. 🙂

Kao i obično, sudeći po listi zvaničnih fotografa, budite uvereni da će veliki broj utisaka sa žurki biti ovekovečen 🙂 Vidimo se od 8-12.06.


Blogomanija Fashion & Beautyje treća regionalna Blogomanija koja će se od 8. do 12. juna baviti aktuelnostima iz trenutno najperspektivnije sfere Interneta – fashion, beauty & lifestyle industrija. Očekujemo i vas u Habakuku u Sloveniji, a do tada, sve detaljnije informacije možete dobiti putem sajta blogomanija.netili prekoFacebook straniceiliTwitter naloga konferencije.

Pogledajte još