SKRIVENE ŽELJE ZODIJAKA: Škorpija bi sve da pokori, Vodoliji bitno da nije deo krda

Ovan

Ovan želi da bude lider i postigne velike stvari u životu. Ovan je rođeni vođa koji sanja velike stvari.

Bik

Bik želi sigurnost i bezbednost u svim oblastima svog života. Bik žudi za sigurnošću u velikom stilu i traži je u svim oblastima svog života.

Blizanci

Blizanci žele različite stvari, nova iskustva i da nauče nešto novo. Blizanci imaju žeđ za znanjem koja nikada u potpunosti nije zadovoljena i oni ne padaju na prve udarce, već pokušavaju nešto novo.
Rak

Rak želi da se oseća emotivno, romantično i finansijski slobodno. Prava sloboda je uvek na umu, a Raka ništa neće zaustaviti sve dok oni to ne postignu.

Lav

Lav želi poštovanje i pohvale. Stalno. Lav želi da bude uspešan u svim oblastima svog života.

Devica

Device su opsednute ljubavlju i žele je kao lek. One šire i dobijaju ljubav svuda gde idu.

Vaga

Vaga želi balans i jasnoću. Vage ne žele ništa više od prave jasnoće i ravnoteže u životu. Kada je sve u savršenoj ravnoteži za Vage je to suština života.

Škorpija

Škorpija želi da stigne do vrha i da pobedi sve. Škorpija je izuzetno odlučan i ne odustaje od izazova. Oni vole da dokažu da su svi ostali u krivu i da su uspeli tamo gde niko drugi nije.

Strelac

Strelac sanja da pravi inovacije i promene u svetu. Strelčevi se ne plaše da probaju nove stvari i pokušaće da prave inovacije i promene u svetu koje utiču na mnoge sfere živote.

Jarac

Jarac želi divljenje od svojih prijatelja i porodice. Jarčevi imaju jaku želju za divljenjem i pohvalama za svoja dostignuća od porodice i prijatelja.

Vodolija

Vodolija ima jaku želju da se izdvaja iz gomile i bude priznata za to. Vodolija mrzi da se “uklopi” i ima skrivenu želju da se ističe i da bude pohvaljena za to.

Ribe

Ribe ne žele ništa više nego da svoje često lude, a ponekad genijalne ideje iz snova pretvore u stvarnosti.

Izvor: 24sata

Pogledajte još