ASTRO MANIJACI: Žena Bik voli krevet kao arheolog tek otkrivenu lokaciju, a Ovan mašta o grupnjaku

OVAN

On: Ne voli duga udvaranja i samo misli kako da zenu privoli na seks. Za njega je on glavni cilj, a udvaranje, predigra - tek su puka sredstva, samo da ga ostvari. Nijednoj pozi ne daje posebnu prednost, sve su mu podjednako dobre i samo mu je važno da ima što češći seks. Zato se ne libi da to radi poluobučen, u hodniku, u liftu, na kuhinjskom stolu... Na ženi ga posebno privlače bradavice na bujnim grudima. Mašta o grupnom seksu, s više grupa istovremeno.

Ona: Zna da iskoristi svoje fizičke draži na pravi način. Vešto koketira i maštovita je ljubavnica. Prednost daje oralnom seksu. Ako je to potrebno, ume da izigrava nevinašce i sveticu. Uzbuđuju je muška stopala i nikad neće pristati da vodi ljubav sa muskarcem u čarapama. Kolena su joj erogena zona.

BIK

On: Veoma je probirljiv pri izboru partnerke, ali kada se za neku odluči, ne obeshrabruju ga njena odbijanja (uporan je kao bik). Odličan je ljubavnik. Veoma je potentan. Pre braka bira partnerke, ali je u braku veran. Kod žena prvo obraća pažnju na pogled, potom osmeh, a onda gleda - zadnjicu. Posle toga kreće, šta kreće - skače u nezaustavljiv pohod.

Ona: Uvek spremna, voli krevet kao arheolog tek otkrivenu lokaciju. Do milovanja joj je veoma stalo. Za nju ništa što joj partner predloži nije nedolično. Kod muškarca prvo obraća pažnju na ruke. Voli da koketira. Dlanovi su joj erogena zona.

BLIZANCI

On: Seksualni odnos mu nije jedini cilj veze sa ženom. Izuzetno vodi računa i o duhovnoj usaglašenosti sa partnerkom s kojom vodi ljubav. Ljubomoran je i sumnjičav. Stimulišu ga ga erotske fotografije i porno filmovi. Vređa se kada partnerka odbije da primeni sve što je video. Kod žena prvo zapaža njihanje i hod.

Ona: Njena seksualnost dolazi do punog izrazaja tek sa "pravim" čovekom koji uvažava njene misli i osećanja. Traži od partnera da joj se sasvim posveti - i u postelji i van nje. Kod muškaraca prvo zapaža oči. Koren nosa joj je erogena zona.

RAK

On: Njegovi seksualni kontakti nisu dugi i česti. Privržen je ženama sa kojima spava i često im se potčinjava. Drži mnogo do ženske čednosti i za životnu saputnicu bira devojku bez seksualnog iskustva, mada od nje očekuje da se u krevetu ponaša kao bludnica. Na ženi prvo primećuje dekolte, potom usne.

Ona: Uvek raspoložena za seks ali se trudi da to prikrije. Tek u dužoj vezi otkriva svoju pravu, strasnu prirodu. Kod muškarca obraća pažnju prvo na čvrstu zadnjicu, mada to neće nikad priznati i stalno će isticati da joj je najvažnije da bude sa partnerom na istom intelektualnom nivou. Erogene zone su joj predeo ispod pazuha i prepone.

LAV

On: Dobar ljubavnik, voli da posmatra sebe u ogledalu dok vodi ljubav i ne pristaje da se tokom seksualnog čina ugase svetla. Trudi se da zadovolji i ženu. U muškom društvu hvali se svojim osvajačkim dostignućima i nije preterano diskretan, zbog čega ga se žene klone. Voli poze za koje su potrebne akrobatske veštine. Uzbuđuju ga ženske grudi.

Ona: Lako doživljava orgazam i prilagođava se svakom partneru. Ipak, ukoliko joj u seksu nije dorastao, brzo pronalazi drugoga. Može po nekoliko orgazama da doživi zaredom. Kada se upoznaje sa muškarcem, prvo ga gleda u "pantalone". Venerin breg joj je erogena zona.

DEVICA

On: Odgovaraju mu sve poze tokom vođenja ljubavi i vrhunac postiže uz svoj ili partnerkin vrisak. Nema poseban tip devojke koja mu se sviđa: plava, crna, niska, visoka, mršava, punija - sve su dovoljno dobre ako hoće da pođu sa njim u krevet i ako ako u njemu mogu dugo da ostanu. Pravi maratonac. Uši su mu erogena zona.

Ona: Upućena je u sve tehnike vođenja ljubavi ali više na teorijskom nego praktičnom planu. Lako ulazi u vezu i uvek je spremna na seks u kome zaista uživa. Kada naiđe na partnera koji joj u potpunosti odgovara, verna mu je. Na muškarcu prvo primećuje usta i zube. Grudi su joj erogena zona.

VAGA

On: Savršen u krevetu, voli predigru i trudi se da zadovolji partnerku. Sklon je razbijanju konvencija u telesnom kontaktu, iznenađuje novim pozama. Pobornik je oralnog seksa. Na ženi prvo primećuje kosu. Privlači ga duga i negovana kosa s' kojom voli da se igra tokom ljubavnog čina.

Ona: Najviše joj odgovara "misionarski" položaj i svu inicijativu prepušta muškarcu, ali u stanju uzdržanosti iz nje naglo izbija strast s burnim orgazmima. Voli da se ljubi. Mnogo drži do negovanih muških ruku. Vrat joj je erogena zona.

ŠKORPIJA

On: Opsednut je seksom i uvek je spreman za njega. Lako se uzbuđuje. Nije previše probirljiv pri izboru partnerke. Šampion je u krevetskim radnjama. Svaki dan bez seksa, za njega je propao dan. Za njega je vernost nepoznanica.

Ona: Uživa u seksu i menja partnere sve dok ne pronađe onoga koji joj u krevetu u svemu odgovara. Tek s "pravim" muškarcem prestaje da juri ostale. Na muškarcima je posebno privlači torzo i istaknute obline u zategnutim pantalonama. Voli da priča o svojim ljubavnicima. Erogena zona su joj nožni prsti.

STRELAC

On: Najviše mu odgovara brzi seks u kom partnerka preuzima inicijativu. Veran je iz lenjosti. U avanture ulazi samo ako žena prva krene u akciju s nesumnjivim namerama. U braku je netrpeljiv do maltretiranja.

Ona: Voli da "one stvari" radi često i po više puta uzastopce. Bez predigre ne ulazi u seksualne odnose. Sklona masturbaciji. Od muškarca očekuje da "čita" njene seksualne fantazije, a ako on to nije u stanju, brzo se hladi i ulazi u zagrljaj drugog. Njena erogena zona je predeo oko pupka.

JARAC

On: Izuzetno potentan. Ispunjava sve zahteve partnerke i trudi se da joj udovolji. Na pameti mu je samo seks. Iako se trudi, nezgrapno se udvara, uvek kaže nešto što ne treba. Omiljena poza mu je sedeća i otpozadi. Ubeđen je da je bolji ljubavnik nego što žene sa kojima je bio misle o njemu.

Ona: Pristaje da je muškarac povede u krevet samo ako je u njega zaljubljena. Seks radi seksa za nju je nezanimljiv. Kod muškaraca je najviše privlači izrazit fizički izgled, voli sportske tipove i duge predigre. Erogena zona joj je razmak između grudi.

VODOLIJA

On: Spolja izuzetno hladan i uzdržan, u krevetu je pravi vulkan. Voli nežne razgovore, predigru i da istražuje nove poze. Veoma pažljiv ljubavnik. Izuzetno je potentan. Retko se zabavlja sa više žena istovremeno. Uživa da voli neočekivano, stojeći, tiho, tiše... Kod žena ga najviše privlači deo koji poslednji izlazi iz prostorije.

Ona: Teško ju je odvući u krevet, a kada to nekom pođe za rukom, obavezno ga iznenade njena strastvenost i poznavanje tehnika vođenja ljubavi. Ljubavnica koju bi svaki muškarac poželeo. Nausnice i nozdrve su joj erogene zone.

RIBE

On: Nežan i romantičan ljubavnik. Tokom seksualnog čina više vodi računa o partnerkinom zadovoljstvu nego o svom. Nije sklon upuštanju u usputne veze. U suštini puritanac. Što se tiče fizickog izgleda žena koje bira, najviše pažnje poklanja ravnom stomaku i dugim nogama.

Ona: Strastvena je, ali ne dozvoljava svojoj seksualnosti da se ispolji u punoj snazi. Više voli igru nego sam seksualni čin. Postaje sjajna ljubavnica tek u srednjim godinama kada se njena prava priroda oslobađa stega. Tada je nezajažljiva i često menja partnere u potrazi za sve novijim tehnikama i većim zadovoljstvima. Mnogo drži do higijene pre i posle seksa. Ne smeta joj oralni seks. Usne su joj erogena zona.

Izvor: forum.drenik.net

Pogledajte još