KAKO DA JE UBEDIŠ DA ZAVOLI ANAL: Dodirni pravo mesto da je napališ

Većina žena ne želi ni da proba analni seks iz straha od bola. Ono što možda ne znaju, jeste da anus sadrži mnoštvo nervnih završetaka, gotovo isto koliko i klitoris, što ga čini neverovatno snažnom erogenom zonom.

Mnoge žene čak tvrde da su orgazmi koje vam iskusan partner može pružiti tokom analnog seksa, mnogo jači i intenzivniji od vaginalnih. Pitanje je kako da oslobodite partnerku i privolite je na ovu vrstu seksa.

Najvažnije stvari kod analnog seksa su strpljenje, opuštenost i upotreba lubrikanata. Analni otvor, za razliku od vagine, ne stvara prirodno podmazivanje, pa zato treba koristiti lubrikante na bazi vode.

Predigra mora birti spora, lagano je opuštajte nežnim dodirima u predelu anusa. Oralac u ovom predelu takođe je poželjan.
Nemojte joj odmah stavljati prst u anus, već njime kružite po otvoru dok joj se analni mišić ne opusti. Kad osetite da je vreme, navlažite otvor i lagano stavite prst. Nežno ga pomerajte, ne žurite.
Kad osetite da je spremna za penis, lagano pritisnite glavić penisa na sam ulaz i čekajte da se mišići oko analnog otvora malo opuste. Za to vreme nastavite da je stimulišete po klitorisu, kako bi bila napaljena.
Kada je potpuno opuštena, nastavite sa laganim ali postojanim pritiskom, sve dok vaš penis ne uđe u nju.
Izuzetno je važno da prilikom ulaska penisa pritisak bude konstantan, a ne da je "bockate". Kada u potpunosti penisom skliznete u analni otvor napravite malu pauzu. Dajte joj vremena da se privikne na vaš penis u njenom anusu, pre nego što počnete da ga izvalačite u stavljate.

Pogledajte još