TI, ON I VIBRATOR: Uradite ovo tokom seksa i spremite se za LUDAČKI ORGAZAM

0

Ne, vibrator više nije rezervisan samo za solo igrice. Evo kako se vaš partner i vi možete poigrati sa njim – za nezaboravan užitak posle kog će vam klecati kolena.

1. Izbegavajte klitoris

Iznenađujuće, zar ne? Ali da, možete bez problema da zaobiđete klitoris. Seksolozi kažu da su mnoge žene otkrile da im indirektna stimulacija klitorisa više prija, dakle pored, ispod i iznad njega. Kružite pokretima oko njega, bez direktnog dodirivanja.

2. Golicanje

Neka vam partner laganim pokretima prelazi vibratorom preko butina, u blizini klitorisa, ali takođe bez direktnog stimulisanja.

3. Uključite vrat

Vaš vrat je izuzetna erogena zona, tako da ga iskoristite. Lezite na leđa na krevet, zatvorite oči, i lagano prevlačite vibrator s jedne strane vrata, a zatim ga prebacite na drugu. Bićete iznenađeni količinom uzbeđenja koju ćete osetiti.

4. Iskoristite ga i na partneru

Ko kaže da je ovo nemoguće? Umesto prsta, pritisnite vibrator na njegov perineum (prelaz između penisa i anusa) koji je prepun nervnih završetaka i gde ga i najmanji dodir dovodi do ludila.

5. „Pomozite“ sebi

Lezite na krevet i stavite nekoliko jastuka ispod guze da se izdgnete od površine. Dok vas partner oralno zadovoljava prelazite vibratorom preko bradavica za dodatni užitak.

Foto: yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.