DNEVNI HOROSKOP ZA 12.JUN: Rak dobija novi posao, Strelac se interesuje za okolinu

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Niste sigurni da li će jedna Vaga učiniti ono što od nje očekujete ili će biti u stanju da vas možda prevari ili da odloži ispunjenje dogovora. Nemojte se previše brinuti imate zaštitu jednog Lava ali sa Devicom ili Ribama niste u stanju baš da se dobro razumete. Nemojte se raspravljati sa Strelcem.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Tranzitni Mesec preko Device donosi mnogo lepih mogućnosti kada su u pitanju umetnost ili sport. Veoma ste popularni i pokušavate da se nametnete nekom koga ne poznajete najbolje ali ste spremni na zajednički rad. Neko će vam ponuditi poso u medijima i vi ćete to verovatno prihvatiti.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Sunce u vašem znaku i dalje deluje pozitivno na vas a Merkur koji ide ka vašem znaku čini vas spremni da se prihvatite nekog novog posla ili da započnete neki kratkoročni posao koji bi mogao biti veoma brzo isplativ, naročito ako se bavite i marketingom ili ishod posla zavisi isključivo od vas.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Uticaj tranzitnog Marsa i Meseca može doneti optimizam kada su u pitanju novi poslovi.Bićete okupirani nečim što bi moglo biti u koris vama bliskih osoba i želećete da date savete onima sa kojima radite nezavisno od toga da li oni to zaslužuju ili ne. Odlučite se za ponudu osobe koja je starija od vas.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Osećate se umorno ali niste sposobni da budete sebični, svako može da vas iskoristi za svoje interese. Pravite planove kako da reorganizujete svoje dnevne obaveze da biste imali više slobodnog vremena za vaše sopstvene interese, naročito kada se radi o nekoj umetnosti.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Možete se odlučiti da uvećate biznis na račun planova drugih, ne uzmajući u obzir njihove stavove.Možete izabrati različite stilove u zavisnosti vašeg temepramenta. Trebalo bi da budete mnogo pragmatičniji jer pozicija retrogradnog Marsa i Saturna ne pogoduje vašoj taštini.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Pod priličnim ste prtisikom da bi trebalo da uradite nešto što se od vas očekuje a tiče se vašim planova u vezi sa nekretninama ili sa privatnim poslom. Ne bi trebalo da ulazite u raspravu sa Rakom, Ribama ili Strelcem jer ste skloni da prihvatate njihove predloge sa izvesnom rezervom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Moguće da bi bilo najbolje da se vidite sa starim prijateljima koje dobro poznajete i sa kojima već imate jake emotivne i poslovne veze. Danas ćete se suočiti sa vašim inhibicijama i ograničenjima koja ste sebi postavili, kao i sa ograničenjima koje vam nameću okolnosti ili vaši nadređeni, vaši šefovi.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Želite da date jasno na znanje onima iz vaše okoline da ste zainteresovani za njihovu dobrobit, naročito kada su u pitanju vaši najbliži saradnici i da ćete im pomoći ako im to ikada bude potrebno. I najverovatnije oni misle isto za vas. Potrebna vam je podrška nekog Blizanca ili Lava.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Ovo je povoljan period za bilo koju vrstu grupne aktivnosti jer radeći zajedno posebno u domenu sporta ili umetnosti imaćete osećaj da je u pitanju zajednički napor iz koga će svako imati neke koristi. I ovo je posebno tačno kada ste željni da ostvarite dugoročnu korisnu saradnju sa nekim Rakom ili Ribama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Tranzitno Sunce i Venera pozitivno se održavaju na vaš znak, naročito ako radite sa stranim partnerima. Merkur može deovati na vas zbunjujuće jer ide ka Blizancima i vi ćete biti u procepu između dva oprečna stave vaših saradnika.Trebalo bi da izbegavate raspravu sa nekom Devicom ili Jarcem.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Možete poželeti da se oslobodite onih obaveza i poslova koji su vam nametnuti da biste povećali obim rada tako da možete ići na mesta i da radite nešto što nikada niste radili ranije. Ako ste mladi i bavite se umetnošću možete doći u sukob sa onima koji misle suprotno od vas i koji se često ponašaju onako kako vi ne očekujete.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još