ŽENA KOJA SVOJIM UMEĆEM IZLUĐUJE MUŠKACE: 6 stvari koje rade samo boginje seksa

Ona predigru započinje ujutru

Seksolozi savetuju da predigra ujutru je dobar uvod za vruće veče. Trikovi koji će mu raspaliti požudu: zakačite mu nevaljalu poruku za brisač ili ga strasno poljubite pre nego što odlepršate na posao. Da biste se i same ubacile u vruće raspoloženje, u trenucima predaha premotavajte u glavi neko seksi sećanje ili fantaziju.

Ona provocira

Ovladajte ovom vrhunskom zavodničkom tehnikom: simulirajte seks tokom predigre. Ritmički mu sisajte prste ili klizite njegovom rukom gore-dole između svojih grudi. Izvodeći pretpremijeru onoga što sledi povećavate uzbuđenje, jer je to tako slično seksualnom odnosu.

Ona vrhunac diže na još viši nivo

U trenutku orgazma, izvedite još jedan mali, ali moćan potez. Ako ste vi odozgo, stegnite mu rukama kukove, poljubite ga strasno ili ako ste u misionarskoj pozi, izvijte leđa tako da se priljubite grudima uz njega.

Ona šalje signale strasti

Znate kako ste nekada raspoložene za seks na brzaka, a nekada želite duži, senzualni seks? Uputite momke u svoje želje. Sposobnost muškarca da interpretira fizičke znake se izoštrava kada je uzbuđen, kažu seksolozi. Na primer: stegnite mu guzu ako želite žestoku akciju ili mu pređite prstom niz leđa za nežniju varijantu.

Ona u svemu nalazi erotsku inspiraciju

Recimo da pred izlazak na sudar obuvate cipele sa visokom štiklom i shvatite da vam u njima noge deluju neviđeno seksi. Iskoristite to kasnije tako što ih nećete skidati ni u krevetu. Ili ako iznenada primetite kako je mekan tepih u predsoblju vašeg dragog, zapamtite to kako biste mu jedne od narednih večeri predložile da tamo prionete na akciju. Dobri ljubavnici uočavaju erotski potencijal svih svakodnevnih situacija, kažu stručnjaci. Neka vam tokom celog dana čula budu u pripravnosti - uživajte u opojnim mirisima i ukusima, seksi prizorima, dodiru prijatnih materijala i senzualnoj muzici. To će vam pomoći da razvijete vrhunsku čulnu spontanost dostojnu prave boginje seksa.

Ona voli "zabranjeno voće"

Seksualni znalci znaju da je jedan od načina da se postigne žestoko uzbuđenje povećati rizik da budete uhvaćeni. Zavedite svog dragog na nekom polujavnom mestu. Jedna ideja: ostavite roletne podignute dok vodite ljubav. U rizičnim situacijama vaše telo luči više testosterona i aktivira neurotransmitere u mozgu, što povećava uzbuđenje, objašnjavaju seksolozi.

Izvor: 24sata.rs/nadlanu

Pogledajte još