DNEVNI HOROSKOP ZA 14. JUN: Strelca čeka popularnost, Raka izuzetno naporan dan

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Naporna pozicija Marsa čini vas sklonim da precenjujete svoje sposobnosti kako fizičke tako i intelektulne. Iscrpljeni ste i trenutno niste spremni da se previše angažujete, naročit ne na više poslova. Budite spremni da prihvatite savet jedne Vage ili Raka.


BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Tranzit Meseca preko znaka Bika doneti dobre poslove ponude posebno u okviru privatne firme. Niste načisto kome da verujete jer vam oni na koje se oslanjate kada je u pitanju poslovni savet skloni da vam daju različita mišljenja. Mnogi pokušavaju da utiču na vaš stav.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Naglašenost vašeg znaka donosi mogućnost saradnje sa osobama koje su veoma ambiciozne i doživljavaju vas kao rivala. Rastrzani ste između potrebe za sadržajnim društvenim životom i profesionalnih obaveza. Želite da se dogovorite sa jednim Lavom oko novog posla.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Ovo bi mogao biti naporan dan za one koji nisu dobro organizovani i koji nisu spremni da se uključe u veliki projekat ili nemaju afinitet prema timskom radu. Ako radite sa ženama, mogu vam praviti probleme jer će svaka od njih imati svoje ideje.Pokušajte da im namtnete svoju volju.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Verujete da ćete svojom ubedljivošću uspeti da uverite one koji nemaju mongo poverenja u vas da bi trebalo da vam pruže šansu za zajednički posao. Ako se radi o strancima sa kojima niste imali naročito uspešnu saradnju, odustanite, čekajte da oni pozovu vas.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Mesec u astrološkoj kući privatnog biznisa donosi vam veliku satisfkaciju naročito u radu sa onima koji su spremni da se maksimalno angažuju a da vi budete osoba u senci. Niste spremni da preuzmete na sebe rizik za posao za koji vam niko ne garantuje uspeh. Moguć poziv za sastanak sa Rakom.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Nemojte se previše nervirati ako vam ne bude pošlo za rukom da se dogovorite sa jendim Lavom ili Ribama oko nečega što je u obostranom interesu. Trudite se niko ne primeti da se dvoumite između dva posla koja biste mogli vrlo brzo da počnete da radtie a vi verovatno čekate neku treću priliku.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Vaša intuicija je izuzetno naglašena, posebno u radu sa strancima ali svojeglavost vam može doneti probleme. Nespremni ste da se upustite u nov posao koji bi mogao da vam donese dobre prihode jer biste morali da napravite neku vestu kompromisa.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Verujete da možete da imate uticaj na osobu sa kojom često sarađujete a koja najverovatnije živi u inostranstvu. Dobro se slažete sa onima koji su spremni da vas slušaju i slede vaše instrukcije. Sa velikim entuzijazmom pristupate realizaciji nove ideje koja bi mogla da vam donese popularnost.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Mesec u astrološkoj kući koja simbolizuje partnerske odnose donosi mogućnost uvećanja prihoda od nekog kome je izrazito stalo da sa vama nastavi saradnju. Nekome je izuzetno stalo da sa vama postigne dogovor, moguće jednom Ovnu ili Ribama koje su spremne da prihvate vaše uslove.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Veoma značajan dan jer biste mogli doneti važnu odluku koja bi mogla na duži rok da bude povoljna po vas u finansijskom pogledu. Ako treba da rešavate pitanje svog statusa budite realniji u svojim očekivanjima. Možete se nadati podršci od nekog ko je na mnogo višem položaju od vas.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Naporna pozicija Meseca čini vas sklonim da precenjujete svoje sposobnosti kako fizičke tako i intelektulne. Iscrpljeni ste i trenutno niste spremni da se previše angažujete, naročit ne na više poslova. Budite spremni da prihvatite savet jedne Vage ili Raka.

Izvor: Conoplja

Pogledajte još