SUPRUGA GA TUKLA I VARALA: Prijatelji otkrili tužne detalje poslednjih dana života Patrika Svejzija

0

Predstojećeg septembra navršiće se sedam godina od smrti glumca Patrika Svejzija. Umetnik koji se proslavio ulogama u kultnim filmovima “Prljavi ples” i “Duh” umro je u 57. godini nakon dvadesetomesečne borbe sa rakom pankreasa.

Uprkos činjenici da su predstavnici porodice holivudske zvezde objavili da je Svejzi preminuo okružen svojim bližnjima i ispunjen njihovom ljubavlju i pažnjom, američki mediji sada prenose drugačije informacije.

Naime, Radar Online piše da je Patrik poslednje mesece svog života proveo u pravom paklu. Navodno, glumčeva supruga Lisa Niemi, sa kojom je u braku proveo 34 godine, ga je nakon što se razboleo, tukla, varala i zanemarivala. Takođe, izvor navodi da nije dozvoljavala posete te da je supruga držala u kućnom pritvoru.

O glumcu se, kako izvori pišu, brinuo jedino njegov brat, koji ga je zaticao kako leži na podu u vlastitim fekalijama, tvrde Svejzijevi prijatelji i navode da je Lisa upravljala i njegovim novcem, te da je neposredno pred smrt bio primoran da napiše novi testament u kojem je svoje bogatstvo od 40 miliona dolara ostavio upravo njoj.

Foto: Wikimedia/Public domain

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.