OVI ZNAKOVI GA ODAJU: Ostaviće vas jer nije preboleo BIVŠU

On će reći da odavno ništa ne oseća prema njoj, ali to će reći svaki muškarac kada ga pitaš da li je preboleo bivšu. Ako te stvarno zanima je li njegova indiferentnost istinita, traži male skrivene signale.

Nema je na Fejsbuku

Praćenje bivših ljubavi na Fejsbuku može da bude jako zabavno, ali i jako zabrinjavajuće za vezu. Ako muškarac svako malo proveri profil svoje bivše devojke, znači da mu je još uvek stalo. Ako ju je obrisao sa liste prijatelja, pokazuje da može da živi bez informacija o njenim aktivnostima na dnevnoj bazi, što je uvek dobar znak.

Njegovi prijatelji smeju da je spomenu

Muškarci koji još uvek imaju osećanja prema bivšim ljubavima često stave zabranu spominjanja njenog imena u društvu. Ako njegovi prijatelji pred tobom bez imalo straha spominju njeno ime, znači da se sve završilo i da nema straha da će nastati neugodna tišina.

Kad je sretne, ne smrzne se

Sretanje bivše ljubavi na ulici može da bude jako neprijatno, pogotovo ako si u društvu nove ljubavi. Muškarac koji ne ostane bez teksta kada sretne bivšu definitivno ju je preboleo, i nema problem sa upoznavanjem stare i nove devojke. Onaj koji još uvek ima osećanja, ponašaće se zbunjeno i pokušaće da pobegne što pre.

Izvor: Nadlanu

Pogledajte još