SRAMOTA: Vesna Rivas igrala i pevala na dan majčinog pomena

Prva koja je to primetila bila je Divna Karleuša, pa je na svom Fejsbuk profilu žestoko isprozivala pevačicu.

- Upalih TV. „Parovi“. Vesna Rivas peva?! Nisam puritanka i za svakog nađem opravdanje, ali ovo ponašanje mi u glavu ne ide. Ja ne bih mogla, ne znam... Juče je na 40 dana njenoj majci igrala uz neki spot s trubačima!!! U ciklama majici, da joj istakne figuru - napisala je Divna Karleuša.

Produkcija „Parova“ je za Kurir Stars potvrdila da Vesna Rivas tog dana nije išla majci na pomen.

- Očekivali smo da nas pita za izlazak i bili smo spremni da joj obezbedimo prevoz i sve što je potrebno, međutim, to se nije desilo. Baš smo bili iznenađeni - rekao je naš izvor s televizije Hepi i dodao da su još više bili zapanjeni kad je Rivasova uveče đuskala uz narodnjake.

Budući da je Vesna Rivas u prethodnom periodu često pominjala bolesnu majku, takvo njeno ponašanje nije promaklo ni gledaocima koji su pevačicu isprozivali u emisiji. Međutim, ona je imala opravdanje.

- Moja majka je bila veseljak i zato ja igram i pevam. Bila bi ljuta na mene da sam u crnini i da plačem po ceo dan - rekla je Rivas.

Podsećanja radi, pevačica je majku poslednji put videla 5. marta ove godine, kad je napustila vilu na 18 sati. Mada su svi očekivali da će ona ostati uz majčinu bolničku postelju, jer je Miljani Čavić već bilo ozbiljno ugroženo zdravlje, Vesna se ipak vratila u rijaliti, gde ju je dve nedelje posle toga sačekala vest o njenoj smrti.

Izvor: Kurir

Pogledajte još