JECAJI I SUZE: Kako je protekao prvi dan snimanja "Selo gori" bez Mande

Zvezde serije "Selo gori, a baba se češlja", isplakale su se juče na prvom danu snimanja za svojim kolegom Miloradom Mandićem Mandom. Glumačka ekipa predvođena Radošem Bajićem odala je počast čuvenom televizijskom Milašinu, a onda su se bacili na posao i nastavili da snimaju nove epizode u okolini Sopota.

Na setu su pored reditelja bili još i Nenad Okanović, Olga Odanović, Suzana Mančić., Dragan Vujić Vujke i Frano Lasić:

- Radoš je održao govor, a onda smo svi upalili sveće i pomolili se za Mandinu dušu. Bilo je dosta suza. Utučeni smo jer je ovo ogroman gubitak. Puno smo juče pričali o Mandi i skoro svi smo plakali. Ostavio je za sobom nezaboravne uloge i nikada ga nećemo zaboraviti. Život ide dalje, tako da moramo da radimo i snimamo našu seriju koju su zavoleli milioni ljudi - rekla je Suzana Mančić.

Glumica koja u seriji "Selo gori a baba se ćešlja" tumači lik Svetlane, sa setom se prisetila i Mandine i njene scene u bazenu.

- Imali smo u ovoj seriji jednu komičnu scenu u spa centru u Vrnjačkoj Banji. Ja sam očekivala Radašina, a došao je Milašin. Po scenariju sam mu lupil ašamar, posle čega me je Manda stalno zavitlavao: "Ala si me ošamarila!" Zapamtiću ti ovo. Žao mi je što duže nije pamtio - rekla je za Informer čuvena loto devojka.

Izvor: Informer

Pogledajte još