PODLI TRIKOVI VEŠTIH ZAVODNIKA: 5 muških poteza na koje devojke padaju kao omamljene

Start na ulici

Prelepa devojka ide ulicom, priča telefonom sa drugaricom, i u trenutku se zasmeje. Ne treba čekati da ona završi razgovor. Priđete joj dok razgovara, nabacite svoj najšmekerskiji osmeh ii kažete “Izvini, ali, ovo moram da ti kažem.” Ona će reći drugarici da sačeka, i očekivaće da čuje neku glupost, a vi morate nastaviti “Ti imaš najlepši smeh koji sam ikada čuo.” Ako se osmehne, na konju ste. Onda joj uzmite telefon iz ruke, i recite drugarici “Ja moram da je nateram da se nasmeje makar jednom. Reci joj da pođe sa mnom na piće.” NARAVNO, nakon te rečenice joj vratite telefon!

Ovaj start ne pali ako ste vi u ofucanoj trenerci, ili ako je mrak. Ovo se mora raditi u sred bela dana. Negde gde je prometno - kako devojka ne bi samo pomislila da ste manijak.


Start u klubu

Tražite nešto na jedno veče? Idealno.
Doduše, za ovo vam je potrebno malo više pripreme. Treba vam prijatelj koji je voljan da obuče odelo i stavi šofersku kapu, kao i da ima malo bolja kola. Pođite u klub sportski-elegantno obučeni, onda pronađite devojku koja vam je cilj - mora da bude očigledna klaberka, i da izgleda pomalo kao sponzoruša.

(old_image)

Stanite dovoljno blizu nje, i nazovite druga (koji čeka ispred uredno obučen kao šofer), i recite nešto u stilu “Pa jel ja tebe plaćam da piješ u kafani, ili da me voziš? Ne mogu da obiđem sve svoje klubove ako ti pijančiš naokolo!” Prekinite vezu, drug treba da zna da je njegovo da se pojavi za još desetak minuta. Onda se vi okrećete ka devojci, i kao tek tad je primetite “Ćao. Da sam znao da ima ovako lepih devojaka ovde, ne bih već zvao šofera. Jel bi htela da mi dozvoliš da ti makar kupim piće?”

Ako prihvati piće, gotova stvar. Ako ne, pređite slobodno na sledeću. Barem jedna od pet će prihvatiti. A jednom kad prihvati, vaš posao je samo da je zadržite.


Start na bezobrazluk

Ovo radi gde god da se nalazite.
Na fakultetu, na žurci, u klubu ili kafiću… Treba samo prići devojci, sa velikim izvinjavajućim osmehom “Ćao, ja sam Markov drug. Siguran sam da nas je upoznao, ali, da me ubiješ ne mogu da ti se setim imena…” Jer, svako ima nekog Marka. I nju će biti sramota što se vas ne seća, pa će se predstaviti, i vi ćete početi da razgovarate… tako da, dok ona shvati da vaš Marko, nije nijedan Marko koga ona zna, vi ćete već biti na konju.

Osim ako je devojka teška kao crna zemlja. E onda od cele priče nema ništa. Reći će da ne zna Marka, ili će vam opaliti šamar.


Start na emocije

Sedite u bar, za šank, uzmite sebi pivo, i čekajte. Kad naiđe devojka koja vam se dopada, zamolite je da popije jedno piće sa vama. Delujte tužno, kao izgubljeno kučence, a onda joj objasnite da je u pitanju godišnjica smrti vaše devojke, i da niste pozvali nikoga od prijatelja jer niste hteli da misle da ste neki emotivac. Njoj će se upaliti lampica - aha, toliko se vezao za devojku, znači posvećen je, krije emotivnu stranu od ortaka, a meni se odmah otvorio… Ovo mora da je sudbina. Žene padaju na umereno pekmezave tipove.

(old_image)

Ultimativni start
Za ovaj vam ne treba priča. Potrebno je sjajno telo, relativno uska majica, farmerke, karirana košulja. Izgledajte dobro, i budite sami na žurci. Devojke će same doći.

I da, obavezno nam javite da li ste uspeli!

Nadlanu

Pogledajte još