RAJ ZA HEDONISTE: Najbolja vina i maslinova ulja

Najbolja hrvatska vina i maslinova ulja upravo stižu sa Istre. A, tu su, naravno, i karakteristični gurmanski specijaliteti. Ovog leta putujte sa Terra Travelom u Istru, i to u gradove Rovinj, Poreč i Umag.

Rovinj, jedan od najlepših gradova Istre, smešten je na zapadnoj obali Istarskog poluostrva. U Starom gradu nalaze mnogi istorijski spomenici, a pored prelepih spomenika kulture, u Rovinju ćete pronaći sve sadržaje jednog modernog turističkog mesta. U Rovinju nema mnogo klasičnih plaža, uglavnom su uvale okružene prelepom prirodom.

Poreč је grad smešten na zapadnoj obali Istre. Mnogo kulture i istorije živi i dalje na malom prostoru, a oduševiće vas prirodne lepote, šumarci, zelenilo. U Poreču možete uživati i u različitim vodenim atrakcija, ronjenju, skijanju na vodi, surfovanju, vožnji jet-skijem.

Umag је grad u Hrvatskoj u Istarskoj Županiji, nalazi se na samo 10 km od slovenačke granice. Grad je poznat po očaravujućim plažama i mediteranskim pejzažima. Umag je poznat i kao veoma razvijen sportski centar, pogotovo kada je u pitanju tenis, ali tu si i drugi sportovi, pogotovo oni na vodi.

Turistička agencija Terra Travel vam nudi svakodnevne polaske na relaciji Beograd-Umag, Beograd-Poreč i Beograd-Rovinj. Polasci se organizuju po principu „od vrata do vrata“ , što podrazumeva preuzimanje putnika sa bilo koje adrese u Beogradu i vožnju do bilo koje adrese u Umagu. Sve dodatne informacije i kontakt telefone pronađite na njihovom sajtu www.terratravl.com

Pogledajte još