MALI TRIKOVI: Budi žena koja će ZAVESTI svakog muškarca

Imate sve što je potrebno, samo možda ne znate kako to da iskoristite…Ne radi se o izgledu i konvencionalnim standardima ljepote, već o sledećim faktorima

1. Osmeh

Mnogo puta su istraživanja pokazala da su nasmešena lica neodoljiva. Kad imate iskren osmeh na licu, ljudi vas automatski doživljavaju kao prijateljski nastrojenu osobu u čijem se društvu osećaju prijatno. Zato se nasmješite!

2. Govor tela

Opušten položaj ruku i tela je jasan znak da ste pristupačni i raspoloženi za druženje. Ako, na primer, imate prekrštene ruke ili noge ili nervozno tipkate po mobilnom telefonu, šaljete neverbalnu poruku da niste zainteresovani za komunikaciju s drugima

3. Duhovitost

Ne kaže se bez razloga da je smeh najbolji lijek. Ako se smete, odmah ste atraktivniji. A ako uspete da nasmejaćete de u svom društvu, usrećićete ih. Zauzvrat će i oni vas da nagrade pozitivnim emocijama.

4. Opuštenost

Stalno ste zabrinuti šta drugi misle ili pričaju o vama? Ove navike morate odmah da se rešite. Budite samouvereni u komunikaciji jer niko ne voli napete osobe. Odbacite negativne misli i opustite se. Još jedan savet: prilikom razgovora sagovornika gledajte uvek u oči, ali nemojte da zurite…

5. Prijatan miris

Na ovo nije teško uticati. Dovoljne su samo dve reči: lična higijena. Ok i treća – parfem.

6. Držanje

Uspravite se i hodajte puni samopouzdanja. Odmah ćete se osećati bolje! Ako vam samopouzdanje i nije trenutno najjače, pretvarajte se da jeste. Verujte, uvek pali. A samouverenost je i te kako privlačna suprotnom polu.

7. Odeća

Niko ne očekuje da ste odeveni od glave do pete u Šanel, ali vodite računa da nosite odeću koja je baš za vašu građu tela. Zaboravite na usku ili preširoku garderobu.

8. Kosa

Svi stilisti se slažu da je lepa i njegovana kosa vrlo bitan element nečijeg stila. Zato ne zaboravite na frizuru! Neka vam je kosa uvek čista, a ako je farbate, držite izrast na oku.

Pogledajte još