TRAGEDIJA U SJENICI Devojka se utopila pokušavajući da spase sestru

0

Sjeničanka Nejra U. (24) utopila se danas popodne u Sjeničkom jezeru dok je pokušavala da spase mlađu sestru Mejru U. (13).

Kako nezvanično saznajemo, Mejri je ubrzo nakon ulaska u vodu pozlilo i počela je da se davi. Njeno zapomaganje čula je sestra koja je pokušala da joj pomogne, ali su ubrzo obe nestale pod vodom.

Nedaleko od njih plovio je čamac sa ribočuvarima koji su primetili kako iz vode viri samo jedna ruka devojčice. Uspeli su da izvuku Mejru, ali oni nisu odmah saznali da je pod vodom bila i Nejra, pa nisu mogli na vreme da reaguju i spasu je – kažu u policiji.

Ribočuvari su, kako saznajemo na licu mesta, čim je mlađa sestra povikala da je Nejra u vodi skočili u jezero sa namerom da je potraže i pomognu, ali nisu uspeli da je pronađu.

Telo devojke još uvek je u Sjeničkom jezeru, a ovdašnja policija je uputila zahtev roniocima Ministarstva unutrašnjih poslova kako bi ga izvadili.

Ekipa ronilaca je krenula iz Beograda i pitanje je hoće li zbog mraka stići da telo izvuku danas ili će sve morati da sačeka jutro – objašnjavaju u policiji.

Izvor: Blic

Foto: Yayimages/Ilustracija

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.