DNEVNI HOROSKOP ZA 25.JUN: BIK se dogovara sa RAKOM, RIBE su prilično zbunjene

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Tranzit Meseca donosi mogućnost susreta sa nekim ko od vas očekuje neku vrstu pomoći. Imate priliku da rešite neke privatne probleme, moguće da se radi o poslu sa nekretninama ili poslu u okviru neke veće privatne firme. Saradnja sa Jarcem,Vagom ili Lavom i dalje je veoma uspšena.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Želite da se dogovorite sa jednim Rakom, nekim drugim Lavom ili sa Devicom u vezi sa poslom koji bi mogao da se vrlo brzo isplati. Ignorišete Škorpiju i Jaraca, možda mislite da su vas izneverili ili vam nisu pružili priliku koju ste očekivali.Mogući su dobici na koje niste računali.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Verujete da će neko održati obećanje i da će vam pružiti ono što vi s pravom očekujete. Ako se radi o osobi koja živi u inostranstvu, verovatno ćete moći da se postavite drugačije i da možda date na znanje koliko možete biti od koristi. Nastavak saradnje sa Devicom ili Blizancima može biti kompikovan ali ne i sa jednom Vagom.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Nemojte odustajati od svojih planova koji se odnose na posao sa nekim koga dobro poznajete samo zato što vas pomalo nervira. Imate nekoliko paralelnih poslova i verovatno želite da budete sigurni da ste napravili dobar izbor. Pomoć možete očekivati od jednog Lava ili neke Device.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ponašate kao da je došlo vaših pet minuta. Imate dosta energije i volje da nešto što je dugo bilo nerešeno sada uzmete u razmatranje. Shvatate da morate da budete aktivniji na poslovnom i porodičnom planu i tako se i ponašate.Mesec i Neptun u Vodoliji čine preosetljivim jer vas obe planete čine konfuznim.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Naglašen znak Raka povoljno se odražava na predstavnike vašeg znaka jer možete očekivati pomoć od osobe koja vam obećala podršku i moguće da će se to odnositi na neki zajednički projekat i na finansijsku pomoć.Jupiter i Mars daju vam potreban elan i vi ćete rado pokazati svoj entuzijazam.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Vaša naglašena potreba za povlačenjem i odbijanje odgovornosti, naročito ako niste načisto ko vam je prijatelj a ko ne, može biti pogrešno protumačena od strane osoba sa kojima nemate baš sjajne odnose u poslednje vreme. Trebalo bi da se posvetite stručnom usavršavanju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Ma koji da ste uzrast i ma čime da se baviste svesni ste da treba da date sve od sebe da biste uspeli u onome čime se bavite. Malo ko je spreman da vas sledi i prihvati vaše uslove jer ste izuzetno ambiciozni. Ako ste nezadovoljni na poslu, nemojte dopustiti nikom da vas demorališe ili potcenjuje.Trebalo bi da budete aktivniji na društvenom planu.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Prilično ste opterećeni finansijama i ne vidite izlaz ili ne želite da prihvatite trenutno stanje kao realno. Ako ste već afirmisani i dobro uigrani u poslu, predstoji razgovor o velikom projektu koji će biti isplativ. Oni koji su skloni porocima, treba da ih se klone, ma o čemu da se radi.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Povoljan dan za one koji žele da se upuste u nov posao nešto u vidu partnerskog odnosa ili za one koji su spremni da planiraju neke nove projekte. Moguć je razgovor u četiri oka sa Devicom ili Blizancima u vezi sa grandioznim projektom.Rak vam je privržen čak i ako niste toga svesni ili ako imate relativno negativno iskustvo s njim.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Vaš znak je izrazito naglašen prisustvom Neptuna i tranzitnim Mesecom koji daje pojačanu intuiciju kada prelazi preko vašeg znaka Sada ste u situaciji da dobro razmislite u kom pravcu treba da usmerite svoju karijeru i da se previše ne opterećujtete tuđim komentarima na vaš račun.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Prilično vas zbunjuje pozicija Meseca i Neptuna i to se negativno odražava na vaš znak ako niste spremni ni na kakve kritike. Nove ideje bi mogle biti lako realizovane ako imate dobar tim saradnika ali vi to trenutno nemate.Niste sigurni koga da poslušate, one koji vas savetuju ili svoje šesto čulo. Imajte sluha za one koji su vam odani.

Pogledajte još