Letovanje u MAESTRALU – pet dana 300 eura

Ova fantastična ponuda uključuje gratis boravak deteta do dve godine, dok mališani od dve do 12 godina imaju 30 odsto popusta na pomoćnom ležaju ili čak 50 odsto popusta ukoliko ležaj dele sa roditeljima.

Sve cene su po osobi i uključuju pet noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi, plažu, bazen, teretanu, parking, wi-fi, dok za samo 12 eura postoji mogućnost doplate za ručak ili večeru.
Dokaz visokokvalitetne usluge je poverenje gostiju - više od 80 odsto ponovo se vraća u Maestral na odmor.

“Maestral” je idelan izbor. Ušuškan u najlepšem, romantičnom zalivu crnogorske obale, na sopstvenoj plaži opremljenoj divnim ležaljkama i suncobranima, ovaj hotel punu deceniju svačiji odmor učini nezaboravnim.

More je na samo nekoliko koraka od divnih terasa na kojima dan počinje doručkom iz snova. Hotel poseduje kompleks bazena besprekorne čistoće i optimalne temperature, ali i sve drugo za odmor koji se zauvek pamti - spa centar, masaže, salone lepote, frizera.

(old_image)

Vrhunski kuvari brinu da svaki zalogaj bude spoj neponovljivog ukusa i izgleda, kako bi i najveći hedonisti uživali. Posebna pažnja se posvećuje ishrani najmlađih i za njih se pripremaju obroci koje će pojesti u slast.

U sklopu hotela “Maestral” nalazi se i dečiji park u kojem je mali gosti mogu bezbedno da se igraju i upoznaju nove prijatelje. Ljuljaške, tobogani, penjalice šarenih boja, kombinovani sa drvetom, pravo su mesto da svima bude ugodno. Sam hotel je smešten uz fantastičan maslinjak i stazu, za sve one koji žele da svoj odmor da ispune dugim šetnjama.

U cenu nije uključena taksa i osiguranje u iznosu od 1,50 € po osobi po danu
Najniža cena za najbolje letovanje. Spremite se da popunite ovogodišnji letnji album.

Više informacija:
Hotel "Maestral": +382 33/410-109, +382 33/410-130
e-mail: hotel@maestral.info; vladimir.prlja@maestral.info

Pogledajte još