SORAJA NEĆE TUŽITI MIHAJLOVIĆA: Nisam ljuta na njega, sve sam mu oprostila

Starleta je rekla da ju je bivši dečko slučajno posekao ključem i da je sigurna da nije imao nameru da je povredi.

- Soraja je prva pozvana na saslušanje, a na zahtev tužilaštva biće prikupljeni i svi ostali dokazi o tome šta se dogodilo. Tek kad budu izvršene sve provere, tužilac će doneti odluku da li će pokrenuti krivični postupak protiv Stefana Mihajlovića - kaže izvor iz istrage.

Vučelićeva, koja je samo pukom srećom lakše povređena, potvrdila je posle saslušanja da je do incidenta došlo posle provoda na jednom beogradskom splavu.

Podsetimo, ona je sa Stefanom otišla u jednu vilu na Senjaku, gde se incident dogodio. Iako je zbog povreda završila u Urgentnom centru, Vučelićeva je odlučila da ne tuži fudbalera.

- Nema potrebe za podizanjem tužbe. Stefan nije pokušao da me ubije, nije imao nameru ni da me povredi, tako da ga neću tužiti. On mi se izvinio, stvarno nije bilo namerno. Ne znam da li će ga teretiti država. Ja sam mu sve oprostila. Nisam ljuta na njega, otišla sam u Urgentni da mi se rane ne bi inficirale, a ne da bih imala dokaze za povrede - rekla je Soraja nakon što je izašla iz policijske stanice u pratnji advokata posle sat vremena ispitivanja.

Na pitanje da li se i dalje viđa s fudbalerom, nije želela da odgovori, kao ni na pitanje kojim predmetom ju je fudbaler povredio.

Izvor: Kurir

Pogledajte još