DNEVNI HOROSKOP ZA 30. JUN: Naporan dan za Strelčeve, Rakovi imaju problem sa sujetom

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Nemojte oklevati ako treba da radite sa ambcioznim saradnicima ili sa imate ozbiljne probleme. Napravićete grešku ako potcenite jednog Jarca koji vam je oduvek bio naklonjen uprkos vašoj svojeglavosti. Imate šanse da nađete neki nov posao.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Ovo je povoljno vreme za svaku vrstu društvene aktivnosti naročito sa nekim Rakom, Devicom ili Ribama. Vaše ambicije su velike, naročito kada je u pitanju posao u domenu nekretnina. Verujete da će vam se naći pri ruci jedan Lav ili neka Škorpija. Imate način da se dogovorite sa Ovnom oko novca.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Pod priličnim ste prtisikom da bi trebalo da uradite nešto što se od vas očekuje a tiče se vašim planova u vezi sa nekretninama ili sa privatnim poslom. Ne bi trebalo da ulazite u raspravu sa Rakom, Ribama ili Strelcem jer ste skloni da prihvatate njihove predloge sa izvesnom rezervom.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Možete izabrati da uvećate svoj posao na račun vaših dugogodišnjih planova, ne uzaimajući u obzir vaše sadašnje stavove. Trebalo bi da budete mnogo pragmatičniji, jer je pozicija Marsa i Saturna je previše opterećujuća za vašu sujetu.Možete naći nov posao.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Niste sigurni da li će jedna Vaga učiniti ono što od nje očekujete ili će biti u stanju da vas možda prevari ili da odloži ispunjenje dogovora. Nemojte se previše brinuti imate zaštitu jednog Bika ali sa Devicom ili Ribama niste u stanju baš da se dobro razumete. Nemojte se raspravljati sa Ovnom.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Tranzitni Mesec i Neptun pozitivno se održavaju na vaš znak, naročito ako radite sa stranim partnerima. Tranzitni Merkur može delovati na vas zbunjujuće jer ide u susret Sunce i vi ćete biti u procepu između dva oprečna stava vaših saradnika.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Moguće da bi bilo najbolje da se vidite sa starim prijateljima koje dobro poznajete i sa kojima već imate jake emotivne i poslovne veze. Danas ćete se suočiti sa vašim inhibicijama ograničenjima koja ste sebi postavili, kao i sa ograničenjima koje vam nameću okolnosti ili vaši nadređeni, vaši šefovi.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Naporan dan za one koji pokušavaju da reše problem u vezi sa nekretninama ili novcem.Imate način da se dogovorite sa nekim ko vam je veoma drag. Ako se budete raspravljali sa jednim Rakom ili Bikom budite tolerantni i pokušajte da napravite dogovor sa Jarcem.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Naporan dan za one koji ne žele da se mnogo angažuju na poslu i koji maštaju o nekom novom poslu koji bi mogao da im donse dobru zaradu. Trudite se da nađete najbolji način kako da rešite finansijski problem u vezi sa nekretninama.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Dobro se razumete za zemljanim znacima sa kojima možete da nađete zajednički jezik. Trudite se da budite u top formi jer vam je potrebno mnogo energije.Ne ulazite u raspravu sa Blizancima ili sa Vodolijom. Potrebna vam je podrška Riba ili Raka kada je u pitanju posao umetnosti.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Razmšljate o mogućnosti da započnete privatan posao koji bi mogao da vam pomogne da se finansijski stabilizujete. Verujete da će vam pomoći neko s kim imate dobro iskustvo posebno u poslu sa strancima.Dobijate poziv da se sretnete sa Rakom ili Lavom u koje imate veliko poverenje.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Trebalo bi da nađete način kako rešite problem uz pomoć Bika ili Raka. Verujete u mogućnost nalaženja rešenja kada su u pitanju finansije. Dobijate priliku da se sretnete sa nekim ko vam je izuzetno drag i s kim imate mnogo zajedničkih planove i interesa.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još