Finale projekta "Tri kulturna ugla": Održana humanitarna multimedijalna izložba

(old_image)

Jedan od partnera projekta je bila i kompanija LG. Multimedijalna izložba je prikazivana na LG televizorima, emitovane su sekvence iz oblasti filma, mode, muzike, i drugih segmenata kulturnog stvaralaštva Mađarske, Austrije i Srbije, a jedan od glavnih momenata bila je aukcija dečijih radova iz Škole stripa i karikature sa Novog Beograda.

(old_image)

"Kompanija LG godinama unazad podržava događaje humanitarnog karaktera, zbog čega smo odmah odlučili da podržimo i ovu akciju zahvaljujući kojoj ćemo zajedno sa Humanitarnom fondacijom Novi Beograd pomoći deci kojoj je to najpotrebnije, ali i izazvati njihove brojneo smehe. Drago nam je i da su građani imali priliku da uživaju u kulturnim obeležjima Srbije, Austrije i Mađarske, čija se sudbina kroz istoriju umnogome preplitala. LG se zato pobrinuo da svi posetioci dožive pravi vremeplov uživajući i uz naš OLED televizor koji je sav filmski, muzički i ostali vizuelni sadržaj, prikazao savršeno autentično, verodostojno i jasno", poručili su iz kompanije LG.

(old_image)

(old_image)

(old_image)

Sva prikupljena sredstva tokom realizacije projekta "Tri kulturna ugla" biće uplaćena na račun Humanitarne fondacije Novi Beograd, a Color Press Grupa će humanitarnu akciju nastaviti i tokom realizacij edrugih projekata.

Prisutnima su se obratili direktor Austrijskog kulturnog foruma, gospodina Johannes Irshik i PR Humanitarne fondacije Novi Beograd, Milica Vojtek i izneli najpozitivnije utiske i zadovoljstvo što su bili deo jednog ovakvog događaja.

(old_image)

Opšti cilj projekta je bio doprinos kvalitetnijem životugrađana Novog Beograda kroz uspostavljanje i unapređenje partnerstva između uglednih građana, ambasada, organa lokalne samouprave, institucija kulture, organizacija i pojedinaca, istaknutih kulturnih radnika i Humanitarne fondacije Novi Beograd.
Projekat je podržala i kompanija Coca-Cola koja je obezbedila osveženje učesnicima.

(old_image)

(old_image)

(old_image)

(old_image)

(old_image)

(old_image)

(old_image)

(old_image)

(old_image)

(old_image)

(old_image)

(old_image)

(old_image)

Pogledajte još