DNEVNI HOROSKOP ZA 01. JUL: Vagu čeka dan iz snova, a Lava debakl

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Prijatan dan za druženje sa vodenim i vazdušnim znacima. Pokazujete dobru volju da se izglade odnosi sa onima koji su svojevremeno pogrešno promutaćili vaše reči ili ponašanje.Trudite se da budete zabavni i mnogima se dopada takav vaš stil ponašanje, kada niste previše okupirani poslom.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Osećate se spremnim da se prihvatite savete samo onih osoba za koje ste sigurni da vam to govore bez ikakvih zadnjih namera.U suštini ste preosetljivi i ne dozvoljate mnogima da se previše interesuju za vaš privatan život. Moguća je poseta nekoga koga dugo niste videli a najverovatnije živi u Italiji ili posluje sa tom zemljom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Mesec u vašem znaku čini vas ljubaznim i verovatno ćete organizovati susret u svom domu. Ako vam se jave Ovan ili Škorpija, bićete iznenadjeni. Trebalo bi da isplanirate svoje obaveze da biste stigli da sve obavite na vreme jer vam predstoji dosta obaveza narednih dana.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Ne bi trebalo da minimizirate podršku osoba koje vam žele dobro čak i ako vas budu rekle nešto što vam ne odgovara .Ipak, u članove porodice imate veliko poverenje.Dobro se slažete sa osobama koje su iz vašeg mesta rođenja, moguć je suret na nekom putu.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Pokušavate da ne mislite na sve ono što što vam se dešavalo u prošlosti jer vas to u velikoj meri opterećuje. Možda bi bilo najbolje da se suočite sa onim što niste raščistili ne sa poslovnim partnerima iz prošlosti nego sa sopstvenim očekivanjima. Dobijate poziv od jedne Device.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Treba da budete oprezni u radu sa Ovnom ili Škorijom a ako morate sa njima da razgovarte ili da pravite neki aranžman nađite način da im predočite svoj stav, ali u četiri oka.Dobra saradnja sa mladim kolegama, naročito sa Rakovima.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Povoljan dan za druženje sa prijateljima, uspostavljanje novih kontakata i susrete u većen društvu. Ponude koje dobijete od Raka, Bika, Ribe ili Škorpije mogu biti ono na šta ste dugo čekali. Nekome je veoma stalo da vam da na zanje da računa na vas i ubeđivače vas sve dok ne pristanete na zajedničku saradnju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Imate razloga da verujete jednom Raku kada kaže da će vam pomoći.Moguća je uspešna saradnja sa Ribama ili Bikom koji imaju o vama lepo mišljenje. Ne odustajte od svojih planova koji se odnose na privatan posao ili na saradnju sa strancima. Verovatno očekujete neki poveći novac iz inostranstva.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Dan pun različitih aktivnosti koje imaju veze sa strancima. Trebalo bi da obnovite neke kontakte ili da se dogovorite sa nekim ko živi u inostranstvu u vezi sa budućom saradnjom. Dajete na znanje da dobro znate šta želite ali ste ipak spremni na svaku vrstu kompromisa. Javlja vam se Bik.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Spremni ste na pomirenje pod vašim uslovima. Ne ulazite ni u kakve razgovore po onim temama koje su bile razlog za konflikt.Neko želi da vam pomogne ali vi niste spremni da radite sa onima od kojih biste zavisli.Mnogima je stalo da sa vama uspostave ponovo komunikaciju.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Dobijate poziv da se sretnete sa osobom koja se bavi krupni biznisom i koja živi u drugom mestu ili državi. Spremni ste na neki ustupak koji do skora niste želeli da napravite. Previše se angažujete na nečemu što vas iscrpljuje. Poslovni partneri su zadovoljni vašim rezultatima.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Nemojte se previše opterećivati nepotrebnim sumnjama posebno u vezi sa nečim što bi o vama moglo da se priča ako pri tom nemate nameru da sebe korigujete. Danas bi trebalo da izbegnete nepotrene izdatke. Nemojte ulaziti u rasprave sa Lavom ili Rakiom, naročito ako vam nije čista savest.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još