Šokantna izjava Marića o nasilju u "Parovima": Kako ju je tukao? On je njen muž!

Udarao je po zadnjici... Saterao je u ćošak uz dranje... Svi u šoku, ćute i gledaju... I sve to u živom programu sinoć na TV Hepi... A glavni urednik ove televizije tvrdi da to nije nasilje!

Samo nekoliko dana pred kraj rijalitija, nedospustivo nasilje odigralo se pred kamerama, ali izgleda da čelnicima TV Hepi to ni malo ne smeta. I dalje je izgleda važna samo glednost! A to što muškarac pred svima bije ženu?

Glavni i odgovorni urednik TV "Hepi" Milomir Marić za "Blic" kaže da ovaj incident u kojem su učestvovali Nenad Marinković Gastoz i Zorica Dukić, nije bio nasilan, i da je takvo ponašanje normalno u završnoj fazi ovakvog šoua kada se takmičari bore za nagradu!

- Kako ju je napao kad je on njen muž? On je pokušao da je smiri, ta žena je izgubila živce. Nju su vređali i izvlačili svakakve detalje iz njene prošlosti, i ona je zbog toga doživela nervni slom, ali on je i dalje voli bez obzira na to šta ostali pričaju - rekao je Marić.

Ipak, Marić smatra da je on na taj način samo pokušao da je smiri. Na pitanje kako komentariše to što niko od ostalih ukućana, ni obezbeđenje ni voditeljka, koja je u tom trenutku bila u vili, nisu reagovali na Gastozovo ponašanje, Marić odgovara:

- To nije bilo ništa, obična svađa.

Izvor: Blic.rs

Pogledajte još