FASHION TERMINATORKA – Politički nekorektno: Šta se to dešava sa Katarinom Radivojević? Raščupana, rasejana i nestabilna na splavu!

Pronaći mesto u gradskom prevozu ili slobodan sto u nekoj od bašta kafića podjednako je nemoguća misija kao i, recimo, platiti račune za manje od opuštenih 45 minuta, pa makar bili i na dobitnoj „sledeći, molim“ poziciji.

(old_image)

Šta da kažem, atmosfera je uzavrela do te mere da je čak i jedna Ledi Gaga morala iz vrelog Njujorka da potegne do Dalaj Lame ne bi li se malo rashladila. Kod nas, pak, običnih smrtnika, kojima je ćaskanje sa tibetanskim duhovnim vođom daleko otprilike kao i trinaesta plata i regres za godišnji, FITILJ je ovih dana puno kraći, te ne čudi da me svaka sitnica začas izbaci iz takta. Baš kao, na primer, fotke u Gloriji, na kojima se zategnute i super zgodne neke od najlepših žena na svetu (zagledane u nebo bez oblačka) smeškaju izvaljene u plićaku. Kako piše u tekstu, sve sami top (super plaćeni) modeli su već krajem juna spakovale bikinije i japanke i krenule od Kariba, pa do Ibice da uživaju u pesku, rashlađenim koktelima, suncu i moru... Pa može li nešto više da iziritira one sa lošijim kartama – em su sve te dame apsolutno savršene, em se rashlađuju na najlepšim plažama na svetu...

(old_image)

Sreća pa je Hello imao malo više razumevanja i sa nama podelio slike sa letovanja glumice Džulije Roberts. Ok, i ona je na nekom savršenom mestu (ako se ne varam, reč je o Havajima), ali zgodna žena u svojim kasnim četrdesetim izgleda (koliko god prelepo) ipak i malo više ljudski od TOP MODELA koje kao da su sa druge planete. Kod naše Džulije se ipak vidi da u životu ima još neke prioritete osim zategnute guze i apsolutno ravnog stomaka. I to, verujte, na trenutak može da donese malo mira...

(old_image)

Dozu (haha, vidi je kakva je) spokoja donele su i fotke „potparene“ Dare Bubamare, kao i vest da ni najuticajna modna blogerka na ovim prostorima, famous Zorannah, baš nije u svakom trenutku besprekorna i na nivou zadatka. Lepo je videti da i celebrity dame ponekad zbog obaveza i gustog rasporeda jednostavno ne stignu da se depiliraju. Što da ne, i dlačice mogu da budu COOL.

(old_image)

Ne zbog fensi sata i tetovaže, već zbog činjenice da je apsolutno cool nekada biti manje savršen, a opet srećan i zadovoljan. To je statement za pohvalu. Samo nemoj, draga Zorannah, da ti ta vrsta „ležernosti“ postane manir. To bi već, s obzirom da pretenduješ na mesto prve trendseterke, mogao da bude ozbiljan problem.

(old_image)

Visoke temperature u kombinaciji sa podjednako neizdrživom visokom vlažnošću vazduha, čini se, ne podnosi najbolje ni pevač/prvi metroseksualac među narodnjacima Dragan Kojić Keba, kome ni bečka klima (ako je verovati žalopojkama jednog od muzičara) nije pomogla da se malo rashladi. Purnja Keba sve u šesnaest i kao neki poludeli menadžer muči i teroriše članove benda. Što bi se reklo, puca po šavovima. Histeričnog, agresivnog i sitničavog Kebu izgleda na ovim vrućinama ni čupanje obrva ne može da smiri. Pretpostavljam da je probao i sa masažama, a moj mu je savet da se redovno HIDRIRA, lakše hrani i eventualno casual jeans zameni casual lanom. Ipak je on stari šmeker, a oni bar znaju da leto bez lana, mekih kožnih espadrila i šešira kao da nije ni bilo.

(old_image)

Poznato je da vrućine teško padaju i onima koji se rado druže sa čašicom, a ovog puta u prilog tome fotke Marine Tucaković u Skandalu, kojoj je ta opasna kombinacija stvarno pomrsila konce. Žena je u jednom „delirijum tremens“ trenutku završila u tuđim, nekoliko brojeva većim, sandalama! Šta da kažem, da joj je lako – nije. Mogu misliti kakva su Marinina jutra, nakon ovako „veselih“, pa još vrelih večeri... Bogami, kao devojka je. Svaka čast!

Vesela je pre neku noć bila i Katarina Radivojević. Kako piše Svet, lepa glumica baš i nema običaj da partija po splavovima, ali (bar ako je suditi po fotkama) kod nje je to nešto poput vožnje bicikla – jednom kada je savladala kafansko veselje, svaki naredni put bio je apsolutno za RESPECT.

(old_image)

Da li je bila baš jako žedna ili je u pitanju sreća zbog dobijene uloge u TV seriji „Ubice mog oca“ zbog koje se i vratila u Beograd, tek Katarina je iz borbe sa fino rashlađenim pićima izašla kao pobednica. Doduše, zli jezici će svakako primetiti da je malo raščupana, rasejana, nestabilna na nogama i otežalih kapaka, ali to samo znači da se strastvena i temperamentna glumica ne štedi ni kada odluči da popije koju čašicu više. Izgleda da gospođica Radivojević ništa – od ljubavi, preko posla i svađa sa koleginicama, pa do pića, ne radi napola. Takva joj karma, šta će? Mora neko i raščupan kroz život...

Ruku na srce i koliko god da sam se trudila, nisam uspela baš najbolje da shvatim ko se kome u ljubavnom trouglu „Zorica- Ružica-Gastoz“ dopada, odnosno ko je tu eventualno PREKOBROJAN. Ostaje mi samo da se nadam da je bar njima situacija jasnija.

S druge strane, kada su njihovi roditelji u pitanju – sve kapiram. Niti njegovima odgovara snajka, niti tašti zet. Uzavrele strasti i emocije dodatno su (osim, naravno, novčane nagrade za pobednika Parova) podgrejale ove nesnosne vrućine, tako da su neke od ključnih reči tokom dosadašnje rasprave ovih starijih i, jeli, odgovornijih „fukara... rumunska magija... Zorica će mi ubiti sina“ i tako redom...

(old_image)

Pazite se ljudi! Niste više u cvetu mladosti i toliko nerviranja u kombinaciji sa nepovoljnom biometeorološkom prognozom može opasno da ugrozi vaše zdravlje. Pustite mlade da se ili dogovore ili i dalje svađaju. Od volje im, velika su to deca. Vama, pak, savetujem tuširanje bar dva puta dnevno, izbegavanje masne i jako začinjene hrane, kao i boravak u prirodi.

Što se netom okončane Farme tiče, čini se da su svež vazduh, organic i zdravi obroci, kao i boravak na selu učinili svoje. Tu, po svemu sudeći, nije bilo problema oko toga ko će s kim, jer je politika kuće od prvog dana bila jasna – svako će sa svakim i čini se da je samo bilo potrebno dobro se organizovati kako bi se izbegli neželjeni redovi, zastoji i GUŽVE. A uz dobro napravljen raspored – svi srećni i zadovoljni.

(old_image)

Jedna od „srećnica“ sa Farme je i (ako se ne varam) pevačica Dušica Grabović, koja ni nakon povratka u Beograd ne prestaje da se zabavlja. Ovoj dami izgleda da smog, zapara, baš kao ni vreli gradski asfalt ne mogu ništa. Naime, ovih je dana preko tabloida zapretila kako bi, ako progovori, mogla za tili čas da razvede pola estrade. Lakše malo, Dušice. Moj ti je krajnje dobronameran savet da se (pre nego što eventualno progovoriš o svojim avanturama i zabranjenim ljubavima) prethodno bar jednom obučeš. Ok, toplo je i ne mora ništa jako elegantno i fensi, ali pokušaj bar neku krpicu da staviš na sebe. Tange u kombinaciji sa sunčanim naočarima baš i nisu odeća u kojoj bi neko mogao tebe i tvoje pretnje da iole ozbiljno shvati.

(old_image)

I za kraj, nešto sasvim drugačije. Lepe, pametne i uspešne teniserke Ana Ivanović i Jelena Janković nedavno su boje svoje zemlje (podjednako uspešno kao i na šljaci) branile i na ekskluzivnom partiju Ričarda Brensona u Londonu. Meni lično (a ja sam uvek i isključivo lična), za nijansu se više dopala Anina odevna kombinacija (božanstvena Preen crvena haljina), premda je i beli Balenciaga komplet, za koji se odlučila modno uvek nešto odvažnija Jelena, zaista ZA PET.

(old_image)

Osim kod izbora toalete, nijedna od njih dve nije pogrešila ni kada je reč o frizuri i mejkapu, a posebno mi se dopada što su nakit svele na minimum, tačnije na pravu meru. Znalački, nema šta. Garderoba i celokupni stajling u funkciji su njihove lepote; tu su da naglase i u prvi plan stave ono najlepše i da diskretno sakriju eventualne nedostatke. Čestitam, moje dame!

Ipak, kada su lepe teniserke u pitanju, ovog puta najviša ocena zasluženo ide Ruskinji Mariji Šarapovoj. Ova je mlada dama (inače pod dvogodišnjom suspenzijom zbog dopinga), umesto da negde u ćošku sedi sama i uplašena, jednostavno odletela za Ameriku i upisala HARVARD, bacivši tako u zasenak sve odevne kombinacije i sve druge lepotice. Bez konkurencije, ovonedeljni pehar ide u njene ruke. Bravo za Mariju, svima nam je pokazala kako to rade vrhunski igrači. Čekajući da joj ovih dana bude izrečena konačna presuda, slavna je teniserka odlučila da od prilično kiselog limuna napravi odličnu limunadu.
A na ovu vrelinu, nešto bolje od rashlađene limunade teško da bi se dalo smisliti...

(old_image)

Pogledajte još