NEMA VEZE SA IZGLEDOM: 10 stvari zbog kojih ćete svima biti lepi i atraktivni

Posvećenost
Osoba koja se bori za ono što želi i kroz postupke dokazuje da je sve moguće, ne može ne delovati privlačno.

Smisao za humor
Dobar smisao za humor i te kako je kvalitetna osobina zanimljive osobe i izuzetno je važan za razgovor.

Senzualnost
Senzualnost nema apsolutno nikakve veze sa izgledom. Sve je u samokontroli, harizmi i samopouzdanju.

Prefinjenost
Bez obzira koliko savršeno izgledate, manjak sjaja i gracioznosti u vašim pokretima naruši će sliku o vama. Ako su vam pokreti nežni i prefinjeni, hod atraktivan i znate koristiti govor tela, to će sigurno učiniti da izgledate neverovatno privlačno.

Samopouzdanje
Tih glas, pognuta ramena i nedostatak sopstvenog mišljenja karakteristike su potpuno neatraktivne osobe.

Odlučnost
Ako ste nesigurni i stalno sumnjate u sebe, to vas neće daleko odvesti ni u poslu ni u vezi. Odlučnost mora biti prisutna u svemu što radite, bilo da se radi o odluci koji sladoled ćete pojesti, pa do toga koji posao je baš za vas.

Intelekt
Odnosi se na sposobnost brzog i ispravnog rasuđivanja. Osoba koja može svakoga razumeti i koja uglavnom iznalazi dobra rešenja za različite probleme, privlači i oduševljava.

Detalji
Čak i mali, ali zabavan detalj na vama, može biti toliko upečatljiv da ostavite utisak na druge. Možda je to vaša kosa, usne, nos, pojedini komad odeće, obuće, nakita ... Uvek vodite računa o detaljima.

Zanimljiv sagovornik
Važno je da imate široke vidike i sopstveno mišljenje. Osim toga, važno je i da znate da saslušate druge. Razgovor mora biti dvosmeran, a ne da sagovornik ima osećaj kao da priča sam sa sobom.

Originalnost
To je zlata vredna osobina u današnjem svetu prepunom kopija. Svaka osoba je posebna i to treba negovati. Treba naglasiti kako nas originalnim čine upravo naše male 'nesavršenosti', odnosno one stvari koje ne volimo kod sebe i koje bismo rado promenili. Međutim, baš to je ono što nas čini posebnim. Zato, ostanite posebni, budite jedinstveni!

Izvor: Net.hr

Pogledajte još