Šta o vama govori nakit koji nosite?

Nepisano pravilo je da su žene koje najviše nose minđuše odvažne i jake, žele da ih svi gledaju u oči dok razgovaraju, a verovatno su sigurne i u svoje lepo lice, čim akcenat stavljaju na njega. Za devojke koje radije nose narukvice važi da su tajanstvene, više govore delima nego rečima. Ogrlice su rezervisane za dame kojima imponuje da ih gledaju u dekolte. Prsten je izbor odmerenijih devojaka, pogotovo ako nije velik i upečatljiv. Postoji još niz pravila o tome kako na osnovu izbora nakita možete nekog da "pročitate".

Biseri

Ako je ovo vaš fah, onda ste tradicionalni, ponekad i konzervativni, ali svakako volite klasične stvari. Danas ih često nose dame koje vole retro stil, koji je nekad išao uz filmske dive. Zbog toga se za njih vezuju i otmenost i sofisticiranost.

Unikatni komadi

Moderne devojke i one koje imaju bogatiji "džep" preferiraju ručno rađene i originalne predmete, jer žele da se izdvoje iz mase, budu drugačije i istaknu se.

Slojevito

Žene koje nose slojevit nakit - veći broj narukvica ili ogrlica istovremeno žele da privuku pažnju na mesto na kojem ga nose, kao što je recimo dekolte.

Velik i upečatljiv

Ako volite da nosite velike i jarke komade, koji upadaju u oči, znači da ste jaka osoba, dominantna i želite da budete u centru pažnje. Imate samopouzdanja, živite po svom i ne brine vas tuđe mišljenje.

Starinski

Ovakav nakit je deo nasledstva, poklon bake i majke, koje su te minđuše ili ogrlicu nosile kada su bile veoma mlade, a ako ih vi volite, znači da ste sentimentalni, nežni i ženstveni.

U boji

Ukoliko volite da nosite crveni nakit, to znači da ste otvorena osoba, dok roze otkriva strasnu prirodu. Žuta je simbol optimistizma, plava saosećajnosti, a zelena iskrenosti.

Izvor: Novosti.rs

Pogledajte još