PETICIJA: Zahtevamo hemijsku kastraciju i odsecanje šaka silovateljima dece

Povodom silovanja i ubistva malene Tijane Jurić, od ruke kasapina Dragana Đurića (34) iz beogradskog naselja Surčin i sličnh zločina, te poslednjeg gde je monstrum silovao trogodišnje detence koje je potom i ubio pesnicama i kamenicama. Devojčica je usled silovanja zadobila izuzetno teške telesne povrede, koje, kako kažu, nisu za prepričavanje.

Prema rečima psihijatara koji su razgovarali sa Vladicom Rajkovićem, ubicom trogodišnje devojčice Anđeline Stefanović, ubica je, iako pod dejstvom alkohola, potpuno uračunljiv i bio svestan šta čini.

Mala Anđela pokušala je plačom da se odbrani, ali ju je Rajković nekoliko puta ošamario kako bi je smirio. Pošto devojčica od bola nije mogla da prestane da plače, Rajković ju je više puta udario po glavi kamenom, da bi je ućutkao i nastavio svoj strašni naum.

(old_image)

PODATAK

Đurić je prišao devojci koja je počela da vrišti. Udarao je pesnicama 10 puta, onesvestio i ubacio na zadnje sedište automobila. "Golf" je iz Bajmoka usmerio ka Aleksi Šantiću, na putu ka Somboru. U jednom trenutku Tijana dolazi svesti i počinje da moli, vrišti, šutira sedište i vrata.

Monstrum zaustavlja automobil, izvlači devojku i odnosi do strnjika pored puta. Ona i dalje panično zove policiju, pomoć i tada se upiškila. On joj skida pantalone i gaćice i seksualno zlostavlja po grudima i vagini. Nesretna devojka sve vreme vrišti, preklinje da je ostavi i moli za pomoć. Đurić je na kraju udavio duksericom koja je bila vezana Tijani oko pasa.

EPILOG

- Đurić ima pravo na svakodnevnu šetnju po zatvorskom krugu, ali u nju ide sam, u večernjim časovima kada u dvorištu nema nikoga. Nije ostavljena ni najmanja mogućnost da dođe u kontakt sa ostalim osuđenicima pošto je poznato kako na izdržavanju kazne prolaze oni koji su osuđeni za krivično delo silovanja. Još je veća opreznost jer je slučaj Tijane Jurić podigao na noge i ujedinio cijelu Srbiju - kaže izvor.

KPZ Beograd je najbezbedniji i najmoderniji zatvor u našoj zemlji, a kako je pisao dnevni list "Alo!", Đurić, koji je brutalno ubio Tijanu, živeće u klimatizovanoj ćeliiji sa televizorom, a na raspolaganju će mu biti biblioteka, sportska sala, teretana, ljubavna soba, nekoliko jela po izboru...

Dragi ljudi, šerujte što više ovu peticiju sa nadom da ćemo uspeti da sprovedemo zakon da zaštitimo našu dečicu od ovakvih monstruma jer ih ih država čuva kao bele medvede, omogućava im zaštitu, hranu po izboru, klimu, internet, sobu za ljubav... Umesto da ih stavi u zajedničku sobu sa onima koji su iako ubice moralniji i kažnjavaju silovatelje i ubice nevine dečice, i prema takvima su nemilosrdni i časniji od naših sudova. Mi tražimo zakon i ponovno suđenje.

Autor peticije koju možete potpisati OVDE je Jelena Tinska.

Pogledajte još